Akik mostanság váltottátok ki a Felicitas várandós csomagját leírnátok mik voltak benne?
Nem mindig adnak a védőnők! Az elsővel én sem kaptam- de a kórházban már 3-at is! :) Abban volt a Rossmannban kiváltható (4 hónapos korban) kupon.
A kórházban sokkal értelmesebb dolgokat adnak!- 2 évvel ezelőtt júliusban pl (1 dbz Dosia mosópor,1 l Domestos is volt benne,fél literes Johnsons baby sampon és fürdető,pelusok-összesen 6-7 db... amikre én emlékszem)
Ezzel szemben a várandós csomag-amit nálunk bármikor kiadnak- egy akó papír van/volt,a 2 említett lejárt újság,benne persze lejárt kuponokkal, teák, és cumi,meg a pohárka a tetővel- kaját jó lesz majd eltenni benne,ha meglesz a baba.
Üdv:2gyermekes,25h.km.
:) Én sem kaptam ilyesmit a védőnőtől... :(
A kórházban? Ott kitől kaptad? csak úgy adták.. (Habár az is lehet, h még azért nem kaptam védőnőtől, mert a terhesség nagyon elején vagyok)
Vagy egyszerűen csak elfelejtette odaadni,esetleg nem volt akkor,amikor voltál.
Szerintem is kérdezz rá! Mindenkinek "jár". Én mindig 10 hetesen mentem először,amiből 1x nem adtak-akkor nem is tudtam,hogy van ilyen, 2x pedig automatikusan hozta a prospektusokat (1-2-3. trimeszterről 1-1 ismertető,meg abban is volt újság- persze fél éve lejárt,akár csak a benne levő kuponok. meg a könyv,amiben írnak mindenről,ami általában érdekli a kismamákat,és újdonsült anyukákat)
A kórházi csomagot nálunk mindenkinek adják. Nővérem Szolnokon szült, ott nem kapott,de x idő elteltével postázták Neki.
Üdv:2gyermekes,25h.km.
Mikor adják ki ezt a csomagot?A kupon ellenében adják ami a kis könyvecskében van középtájon?
23Hkm
Ma én is kiváltottam a csomagot, gondoltam leírom nekem mi volt benne:
-MAM cumi-szerencsére rózsaszín....
-Avent tejtároló pohár tetővel
-5 db Mecsek tea filter
-1 db Pampers pelus
-Felicitas tanácsadó kiskönyv-2.könyv
-Mam katalógus
-Avent katalógus
-szórólapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!