Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik mostanság váltottátok ki...

Akik mostanság váltottátok ki a Felicitas várandós csomagját leírnátok mik voltak benne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 13:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem mindig adnak a védőnők! Az elsővel én sem kaptam- de a kórházban már 3-at is! :) Abban volt a Rossmannban kiváltható (4 hónapos korban) kupon.

A kórházban sokkal értelmesebb dolgokat adnak!- 2 évvel ezelőtt júliusban pl (1 dbz Dosia mosópor,1 l Domestos is volt benne,fél literes Johnsons baby sampon és fürdető,pelusok-összesen 6-7 db... amikre én emlékszem)

Ezzel szemben a várandós csomag-amit nálunk bármikor kiadnak- egy akó papír van/volt,a 2 említett lejárt újság,benne persze lejárt kuponokkal, teák, és cumi,meg a pohárka a tetővel- kaját jó lesz majd eltenni benne,ha meglesz a baba.

Üdv:2gyermekes,25h.km.

2011. máj. 31. 15:10
 12/23 anonim ***** válasza:

:) Én sem kaptam ilyesmit a védőnőtől... :(

A kórházban? Ott kitől kaptad? csak úgy adták.. (Habár az is lehet, h még azért nem kaptam védőnőtől, mert a terhesség nagyon elején vagyok)

2011. máj. 31. 15:16
 13/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz a védőnőnél.
2011. máj. 31. 15:38
 14/23 anonim ***** válasza:

Vagy egyszerűen csak elfelejtette odaadni,esetleg nem volt akkor,amikor voltál.

Szerintem is kérdezz rá! Mindenkinek "jár". Én mindig 10 hetesen mentem először,amiből 1x nem adtak-akkor nem is tudtam,hogy van ilyen, 2x pedig automatikusan hozta a prospektusokat (1-2-3. trimeszterről 1-1 ismertető,meg abban is volt újság- persze fél éve lejárt,akár csak a benne levő kuponok. meg a könyv,amiben írnak mindenről,ami általában érdekli a kismamákat,és újdonsült anyukákat)

A kórházi csomagot nálunk mindenkinek adják. Nővérem Szolnokon szült, ott nem kapott,de x idő elteltével postázták Neki.

Üdv:2gyermekes,25h.km.

2011. máj. 31. 17:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint az első írt :) Hozzáteszem 2008-ban is rózsaszín cumi volt benne és most is, második kisfiunkat várjuk :) Tényleg vicces :) Ha gondoljátok szivesen cserélek :)
2011. máj. 31. 22:53
 16/23 anonim ***** válasza:

Mikor adják ki ezt a csomagot?A kupon ellenében adják ami a kis könyvecskében van középtájon?

23Hkm

2011. jún. 1. 08:50
 17/23 A kérdező kommentje:
A 3. trimeszterben adják ki és a kis könyvecske vége felé van egy vastagabb lapból készült, kitéphető kupon. Tulajdonképpen az egész könyvecskében két kupon van, az egyik ez a másik egy nyereményjátékra jogosít fel.
2011. jún. 1. 09:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Köszi a gyors választ.
2011. jún. 1. 10:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kötekednek,kiadják az elsőben trimeszterben is! Sőt,nekem egyszer sógorom váltotta ki (akkor még éppen nem volt 18 éves)
2011. jún. 1. 12:36
 20/23 A kérdező kommentje:

Ma én is kiváltottam a csomagot, gondoltam leírom nekem mi volt benne:

-MAM cumi-szerencsére rózsaszín....

-Avent tejtároló pohár tetővel

-5 db Mecsek tea filter

-1 db Pampers pelus

-Felicitas tanácsadó kiskönyv-2.könyv

-Mam katalógus

-Avent katalógus

-szórólapok

2011. jún. 1. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!