Váltottatok már félidőben orvost?
Szia!
Én ugyan még csak 11 hetes vagyok, de nekem az a véleményem hogy jogod van hozzá!! Igy szerintem elmondhatod neki hogy nem vagy megelégedve vele, és átmennél máshoz. Fogadott a dokid?
Az uj dokit is szerintem le lehet tudni ennyivel...
Aztán lehet nem igy müködik, de nekem ez a véleményem:)!
Jó babavárást:)
Szia!
Én 3. trimeszterben, kb 28-29 hetesen váltottam orvos és kórházat is. Több problémám is adódott terhesség alatt, amivel nem törődött, felszínes volt, a méhszájamat egyszer sem nézte meg, a súlyomat egyszer nem kérdezte meg, a szüléről nem adott felvilágosítást stb.
A férjem hívta fel az asszisztensét és elmondta, hogy köszönjük az eddigieket, de kénytelenek vagyunk orvost váltani, elmondta neki miért.
Az új orvosnak elmondtam mindent, csak a fejét csóválta és elvállalt, rögtön kezelte a vérnyomásom és minden más bajom, nagyon elégedett voltam vele, örülök , hogy váltottam és Neked is csak ajánlani tudom, hogy ha megingott a bizalmad, akkor inkább keress mást, mert szülésnél nem mindegy ám, hogy hogyan állsz az orvosodhoz. Én az új dokimra nyugodt szívvel hagyatkoztam, csináltam mindent amit mondott és nem azon agyalgattam otthon és a szülőszobán, hogy vajon jó kezekben vagyok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!