Kismamák, ki hogyan reagált/mit érzett mikor megtudta hogy kisbabát vár?
Az első tesztet elrontottam, annyira remegett a kezem:-). Ez gravi hcg volt. Mondtam a páromnak, hogy másnap hazafelé vegyen egy tesztet, de olyat, amit mártogatni kell, nem cseppengetni. Másnap du. 3-kor a késés utáni 5. napon kb. 10 mp alatt pozítiv lett, párom ott állt mögöttem. Nagyon örültünk és meglepődtünk, mert ahogy eldöntöttük, hogy jöhet a baba, másfél hónap után terhes is voltam. A környezetünkben mindenkinek nem, vagy nagyon hosszú idő múlva sikerült. De este azért kétségbeestem, hogy lesz egy kicsi babánk, mindent jól fogunk-e csinálni, stb. Egyből elhittem, hogy terhes vagyok, már aznap, amikor nem jött meg, éreztem. Az én családom aznap megtudta, amikor a teszt pozitív lett, párom várni akart a saját családjánál a 12. hétig, de amikor 7,5 hetesen lett szívhang, nem bírt várni, és elmondta. Örült Neki mindenki.
Most már 2 éves a kislányunk.
Sziasztok!
Én imádok ilyen történeteket olvasni, hogy mások hogyan élték át ezt a pillanatot.
4 éves próbálkozás után estem teherbe. Borzasztó sok mindenen átestünk, vizsgálatok, orvosok, csalódások. Ennyi idő után már az ember teljesen letesz arról , hogy valaha kisbabája születhessen.
De most 30 hetes kismama vagyok, az én drága kisfiammal. Felhőtlenül boldogok vagyunk. Csoda az életemben!
Folyamatos szédülések után, párom addig rimánkodott csináljunk egy tesztet, kint dolgozott az udvaron, én pedig mikor megláttam hogy két csík , csak leültem és néztem. Nem hittem a szememnek, kiszaladtam páromhoz, hidegrázott, sírva csak annyit tudtam neki mondani, hogy:"Két csík, két csík".
Megöleltük egymást és együtt sírtunk, hogy végre igen sikerült.
Minden nap egy boldogság, főleg ha ficereg odabent, máris imádom :)
Boldog babavárást mindenkinek. Csak annyit tudok mondani, hogy sose adjátok fel!
Most olvasom nem is sok különbség van kettőnk között, megelőztelek egy héttel! Kislányt v. kisfiút vársz? Hogy viseled ezt a meleget?
Amúgy 4éves próbálkozás utáni válaszoló voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!