Kismamák ti mertetek fürödni a balatonba? Tudom hogy szabad de tényleg biztonságos?
Egy hétig nyaraltunk a Balatonnál, én bizony minden áldott nap bent voltam a vízben. Ha nem tehetem, valószínű hőgutában elhalálozom:)
36 hetes kismama
Én is voltam bent, bár tényleg iszonyú meleg, még sosem voltam ilyen meleg tó/tenger vízben.
Még nem tapasztaltam magamon, hogy bármi bajom lenne, de szerintem gombát bárhonnan el lehet kapni. Balaton nélkül is volt gombás fertőzésem terhesség alatt, van rá kúp és kész.
Én amint kijöttem, egyből vettem át a fürdőruhát, és megtöröltem jól magam. Előtte pedig babaolajjal kentem be, ezt a dokim javasolta. De hallottam már a pimafucort-os tamponról is, szintén nőgyogyi javaslatára....
Én sem vagyok egy strandon, Balatonban elkapós, inkább a munkahelyi, nyilvános wc-ken jobban....
Hogy biztonságos e? Ezt ki fogja tudni neked megmondani? Nyilván, akinek már volt baja tőle, az óva int, akinek nem, az azt mondja, hogy nyugodtan....
Életemben talán 1x volt gombás fertőzésem, az is a saját hülyeségem volt (szaunázás törölköző nélkül), úgyhogy igen, simán fürödtem mindkét terhességem alatt a Balcsiban, a Velencei-tóban és tengerben is, sőt kövezzetek meg, de a másodiknál strandon is voltam!
Mivel nem vagyok hajlamos rá, így igazából nagyon fel sem merült, hogy bármitől is óvakodnom kéne, a dokim sem mondta 1 szóval sem, pedig kettőhöz is jártam.
Voltam Balatonon, voltam strandokon minden terhességem alatt, soha nem lett semmi bajom.
Nekem a nődokim se mondta soha, hogy nem kéne fürödni, sőt, azt mondta, az úszás még kifejezetten jót is tesz, csak bátran strandoljak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!