Kismamák ti mertetek fürödni a balatonba? Tudom hogy szabad de tényleg biztonságos?
Én most is azt tudom írni amit már annyiszor!
Strandolj ha az esik jól, de mielőtt vízbe mész kend be magad ott lent Canestennel és azután is ha kijössz a vízből!
Nekem a lányommal bevált pedig rengeteget pancsiztam, még a 3. trimeszterben is! Persze, ameddig tudtam hogy zárt vagyok!
Szia!
Mi 1,5 hete jöttünk haza 1 hét után balcsiról minden nap fürödtem nagyon jó volt nem féletem semmitől (előtte beszéltem a dokimmal és megbeszéltük ha bármi lenne viszketés, folyás vagy bármi 6 napig kell canesten kenőcs, ha nem javul akkor menjek hozzá utána és ír erősebb kupot vagy bármit) Szerencsére semmi bajom nem lett. Most hétvégén voltunk ismét egy napot balcsin a Balaton-átúszáson és koszosabbnak láttam a vizet mint Fürednél és "kopp-kopp" semmi bajom ismét!
Itthon meg minden nap fürdök a nagymedencénkben amit vegyszerezünk, clorozunk.
Remélem tudtam segíteni :)
25 hkm
3 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!