Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti mertetek fürödni...

Kismamák ti mertetek fürödni a balatonba? Tudom hogy szabad de tényleg biztonságos?

Figyelt kérdés

2012. júl. 8. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én most is azt tudom írni amit már annyiszor!

Strandolj ha az esik jól, de mielőtt vízbe mész kend be magad ott lent Canestennel és azután is ha kijössz a vízből!

Nekem a lányommal bevált pedig rengeteget pancsiztam, még a 3. trimeszterben is! Persze, ameddig tudtam hogy zárt vagyok!

2012. júl. 9. 07:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 1,5 hete jöttünk haza 1 hét után balcsiról minden nap fürödtem nagyon jó volt nem féletem semmitől (előtte beszéltem a dokimmal és megbeszéltük ha bármi lenne viszketés, folyás vagy bármi 6 napig kell canesten kenőcs, ha nem javul akkor menjek hozzá utána és ír erősebb kupot vagy bármit) Szerencsére semmi bajom nem lett. Most hétvégén voltunk ismét egy napot balcsin a Balaton-átúszáson és koszosabbnak láttam a vizet mint Fürednél és "kopp-kopp" semmi bajom ismét!

Itthon meg minden nap fürdök a nagymedencénkben amit vegyszerezünk, clorozunk.

Remélem tudtam segíteni :)

25 hkm

3 éves kislány anyukája

2012. júl. 9. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi két hete voltunk a Balatonnál nyaralni, én akkor 35 hetes voltam, nem mertem csak térdig bemenni a vízbe, nem akartam kockáztatni.
2012. júl. 9. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!