Szedtetek jódot terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Én csak Elevitet és folsavat szedek,most olvastam,hogy a jód is ajánlatos,mert fogyatékossághoz is vezethet,19 hetes vagyok,már késő????2012. júl. 8. 21:01
1/4 anonim válasza:
Az nem elég, ha jódozott sót használsz? Illetve jódot szedni csak úgy, orvosi utasítás nélkül, nem biztos hogy ajánlatos. A jód nem vitamin, főleg terhességben pedig ne nagyon kapkodjunk már orvos utasítása nélkül mindenféle szereket. Szóval, inkább kérdezz rá a dokinál.
2/4 anonim válasza:
Kérdezz rá a dokitól, ha mégy, az a legjobb.
Nekem jódot+folsavat a felkészülés időszakában kellett csak szednem, amikor még nem szedtem terhesvitamint, azóta nem szedem külön egyiket sem, mert ezekben mind a kettő van.
3/4 A kérdező kommentje:
szia,femibiont szedsz?
2012. júl. 8. 22:25
4/4 anonim válasza:
Szia! Jódaqua-t szedtem a kisfiammal , terhesség alatt és utána szoptatás alatt (nekem a védőnő ajánlotta). Most is szedem a kistesónak :). Én is Elevitet és folsavat szedtem anno és most is. Szerintem nem vagy elkésve 19 hetesen sem! Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!