Szerintetek elmenjek dokihoz? Nincs semmi baj, csak türelmetlen vagyok.
Figyelt kérdés
Másfél hete voltam orvosnál, és a következő időpontom júli. 25-re kaptam. 3 hét szabadságon van :/ olyan messze van még, és én addig is legalább egyszer elszeretnék menni, hogy tudjam, hogy minden rendben van. Vagy szerintetek várjak? Mit gondoltok? Ha elmegyek egy másik dokihoz, mit mondjak neki? 8 hkm :)2012. júl. 8. 14:29
1/6 anonim válasza:
én is kín keservesen vártam meg a következő uh-t, nekem 6 hetet kellett rá várnom, de kivártam mert nem volt semmi ami arra utalt volna hogy baj lenne :) nem is volt, a következő vizsgálaton a babó vígan mocorgott a monitoron :D ha nincs gond akkor ki lehet várni, bár nem egyszerű :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Értem, csak annyira nehéz :(
2012. júl. 8. 14:37
3/6 anonim válasza:
igen azt elhiszem, nekem is az volt :) és most is az hogy megint várhatok 5 hetet mire megint láthatom a kis manómat
4/6 anonim válasza:
nekem 1 honapot kell varnom:( 6. heten voltam eloszor, most penteken. azt mondta talalkozunk 1 honap mulva...nehez kivarni!
5/6 A kérdező kommentje:
igen :(
2012. júl. 8. 17:29
6/6 anonim válasza:
Mit fogtok akkor csinálni, mikor a 18. hetes uh után már csak a 30-32. héten lesz a következő??? (sokak ilyenkorra iktatják be a 4D uh-t) Szerintem ki lehet bírni, ha azt mondták, hogy minden rendben van, akkor ne aggódj, úgy is van! Boldog babavárást!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!