A CRL 8 mm és volt szívműködése is a picinek, a szikhólyag 4 mm. A nőgyógyászom nem mondta, hogy baj lehetne a nagy petezsák, de az interneten össze-vissza mindent lehet olvasni. Lehetséges, hogy 2 baba lenne, de nem vette észre?
Lehet,hogy ikrek,de takarják egymást.Nekem is csak a 8.héten vették észre,de épphogy csak.sajnos a 12.hétre felszívódott a másik baba.
2012. júl. 8. 09:22
2/7 anonim válasza:
Szerintem az itt a "gond", hogy nem 6hetes vagy. Hamarabb fogant az a picur. Ilyenkor az esetek többségében még a szívműködést is nehéz meglelni. Neked meg már elég nagyocska a babád.
2012. júl. 8. 09:56
3/7 A kérdező kommentje:
Május 14.-én volt az utolsó menstruációm első napja és 28 napos a ciklusom. A számításom szerint 7 hetes 5 naposnak kellene lenni, ha középidőben fogant, de szerintem még így is nagy a petezsák. Kb. 10 hetesnek felelne meg talán azt olvastam a neten.
2012. júl. 8. 10:02
4/7 anonim válasza:
Nekem 8+2 hetesen volt 50mm a petezsák és egy baba volt benne. Ezen ne agyalj! Ha minden rendben volt az uh-n, akkor minden oké. Ha baj lett volna akkor szólt volna.
23hkm
2012. júl. 8. 10:48
5/7 kius válasza:
Szia,nem lehetseges hogy te meg aprilis vegen terhes maradtal de azert meg mejott a menzesed majus 14-en?mert akkor lehet ez is magyarazat a nagyobb petezsakra,szerintem:)
2012. júl. 8. 13:23
6/7 A kérdező kommentje:
De ha április végén lettem volna terhes, akkor nagyobbnak kellene lenni a babának, nem jól gondolom? Május 14. én jött meg utoljára és 5 napig volt meg. Végül is mindegy a lényeg, hogy a doki szerint minden rendben :)
2012. júl. 8. 19:11
7/7 Seezmi válasza:
Kedves kérdező!
Igaz,már lassan 8 éves a kérdéses, nem tudom egyálltalán még olvasod-e majd amit írok!
Meg szeretném kérdezni, hogy végül mi lett, egészséges volt-e a terhességed ilyen méretekkel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!