Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell magnéziumot szedni?...

Miért kell magnéziumot szedni? Mi történik ha nem szedem? 3*1-et írtak elő.

Figyelt kérdés
a lepényem széle cisztikus, és barna folyásom van.
2012. júl. 6. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Legrosszabb esetben elvetélsz.

Méh-erősítő hatása miatt írják fel várandósoknak.

2012. júl. 6. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:

kevesebb kisebb fájásaid lesznek a terhesség alatt, oldja a görcsöket. Nekem a fiam 30hetesen ki akart jönni onnantó 3*3szemet és fekvést írtak elő, a 36.héten abba kellett hagynom, néha olyan fájásaim voltak, azt hittem beindult a szülés utána.

Pl ezért kell szedni

2012. júl. 6. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogyan az előttem válaszolók írták,a túlzott méhtevékenységre írják fel elsősorban. Nekem például a 26.héten rendszeres fájásaim voltak és kinyílt a méhszájam,így napi 3x2,vagy 3x3 magnéziumot kell szednem,más egyéb mellett. Így is vannak ugyan fájások,de ha nem szedném,valószínűleg olyan erősek lennének,hogy baj lehetne. Mindenképpen szedd,ahogyan az orvos utasított,és akkor nem lesz baj,ő tudja mi a jó :)

27hkm

2012. júl. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!