Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki szed magnéziumot?

Mindenki szed magnéziumot?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok és én is szedek, mert az elején véreztem. Úgy veszem észre, hogy ezt már reflexből minden kismamával szedetik. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy van olyan, akinek nem kell szedni?
2012. jún. 25. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy vetélésem márcban, akkor volt barnázás elején, és írtak fel magnézium citrici port, aztán sajnos az a baba elment, de most 11 hetes vagyok , ez az orvosom nem írta fel, pedig a 6.ik héten most is barnáztam, de csak utrogestant írt. használhatnám a magnéziumot ami előzőből megmaradt,másik dokitól, de elhagytam pár nap alatt, pedig én is hallom mindenkitől h használja, de én valahogy nem érzem szükségességét, és nem hiszem, hogy ezzel mulasztok, vagy ártok.

Szóval semmi panaszom, és nem hiszem, hogy így fontos lenne.

2012. jún. 25. 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Az elején barnáztam (7 hetesen) 18 hetesen keményedett a hasam 3*1 MagneB6 mellett és ennek ellenére rövidült már ekkor a méhnyakam és félő volt, hogy a görcsölgetés miatt nyílik is a méhszáj. Ezért 4*1 magnesii citrici mellé még No-spa-t is szedte, ha görcsöltem. Ha ennyi kell, akár megelőzésként, akkor inkább ez, mint a befekvés vagy vetélés/koraszülés.

Tény, hogy alapból a terhesség megállapításánál mondta a dokim a MagneB6-ot, de én ittam előtte a Feminát is.

39 hetes kismama

2012. jún. 25. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is így vettem észre,4x szültem már de az első háromnál nem kellett szednem,a negyediknél pedig már 6 hetesen mondta a doki hogy szedjem.
2012. jún. 25. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan, akinek nem kell. De én ha elfelejtek este meginni egyet (magnosolv) Akkor hajnalban és/vagy reggel is iszonyú lábgörccsel ébredek. Ilyenkor fokozottan megnő az igény rá, de igyekszem olyan zöldségeket is enni amiben sok van!
2012. jún. 25. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
23 hetes vagyok a második babámmal. Se most, se az első terhességemnél nem kellett szednem.
2012. jún. 25. 13:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Magzatvédő vitamint szedek és vasat, nekem ezeket mondta a doki. A vasat a 18. héttől kell szednem. Magnéziumot nem mondott. Amikor görcsölt a lábam, kb 2 napig, akkor mondta az orvos, hogy igyak kalciumot. Azóta nem görcsölt. Szóval én nem szedek.

36 hkm

2012. jún. 25. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok most és van már egy lassan 3 évesem is. Egyik terhesség alatt sem szedtem.
2012. jún. 25. 13:35
 8/12 anonim ***** válasza:
17 hetes vagyok. A terhesség elejétől az Elevit mellett szedem a Magne B6-ot, kb. 1 hete vasat is.
2012. jún. 25. 13:44
 9/12 kikicsaj ***** válasza:
Nekem az elsönèl 8hetesen mondta az orvos h szedjek magneB6-ot szedtem.12hetesen mikor visszamentem nem volt szìvhang a babonak 8.hèten kb mikor elkeztem szedni ak.àlhatott le a kicsi szìve.Most ujra terhes vagyok nem szedek semmit ès babo egezseges :-)!
2012. jún. 25. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
24 hkm vagyok és még nem kell szednem!
2012. jún. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!