Mindenki szed magnéziumot?
Nekem volt egy vetélésem márcban, akkor volt barnázás elején, és írtak fel magnézium citrici port, aztán sajnos az a baba elment, de most 11 hetes vagyok , ez az orvosom nem írta fel, pedig a 6.ik héten most is barnáztam, de csak utrogestant írt. használhatnám a magnéziumot ami előzőből megmaradt,másik dokitól, de elhagytam pár nap alatt, pedig én is hallom mindenkitől h használja, de én valahogy nem érzem szükségességét, és nem hiszem, hogy ezzel mulasztok, vagy ártok.
Szóval semmi panaszom, és nem hiszem, hogy így fontos lenne.
Az elején barnáztam (7 hetesen) 18 hetesen keményedett a hasam 3*1 MagneB6 mellett és ennek ellenére rövidült már ekkor a méhnyakam és félő volt, hogy a görcsölgetés miatt nyílik is a méhszáj. Ezért 4*1 magnesii citrici mellé még No-spa-t is szedte, ha görcsöltem. Ha ennyi kell, akár megelőzésként, akkor inkább ez, mint a befekvés vagy vetélés/koraszülés.
Tény, hogy alapból a terhesség megállapításánál mondta a dokim a MagneB6-ot, de én ittam előtte a Feminát is.
39 hetes kismama
Magzatvédő vitamint szedek és vasat, nekem ezeket mondta a doki. A vasat a 18. héttől kell szednem. Magnéziumot nem mondott. Amikor görcsölt a lábam, kb 2 napig, akkor mondta az orvos, hogy igyak kalciumot. Azóta nem görcsölt. Szóval én nem szedek.
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!