Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki szed magnéziumot?

Mindenki szed magnéziumot?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok és én is szedek, mert az elején véreztem. Úgy veszem észre, hogy ezt már reflexből minden kismamával szedetik. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy van olyan, akinek nem kell szedni?
2012. jún. 25. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem a magnéziumtól halt el a terhességed. Ugyanis lazítja a simaizmokat, a görcsöket megszünteti,ha valakinek, mint nekem is ilyen problémája volt, nekem használt, a 40. hétben vagyok, szedtem a magnéziumot, vasat és a Femibion-t is.

39 hetes kismama

2012. jún. 25. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én az elejétől kezdve szedem a magnéziumot, szedtem már magneb6-ot napi 2*1-et, utána magnozolvot ittam, most meg magnezii citricit szedek, de nem tudom, hogy tényleg van-e rá szükség, mert ugyanúgy keményedik a hasam.

34+5hkm

2012. jún. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!