Nektek mikortól voltak (vannak) méhösszehúzódások? Volt olyan aki nagyon görcsölt? Mikortól nem lehet rá magnéziumot szedni?
36 héttől nem lehet magnéziumot szedni, mert elnyomhatja a vajúdási fájdalmakat
a görcsölés nekem teljesen kibírható volt mind a két terhesség alatt akkor is, amikor már nem szedhettem rá mg-t. Természetesen mást sem lehet, hiszen pont az a cél, hogy érezd, ha itt az idő.
Szia!
Nekem a 31. héttől voltak görcseim, akkor megnézett a doki és minden oké volt, Magne B6-ot mondta hogy szedjek 3X2, amíg be nem töltöm a 37. hetet, onnantól nem kell. Van hogy elég rendesen görcsöl és sokáig, de van hogy csak 10 percig. Nem hinném, hogy ez azt jelenti, hogy előbb fog megszületni a babád.
Kitartást, nem sok van már!!:)
34+3 hkm
Nekem a 18. héttől rövidebb a méhnyakam, mert korán keményedett, görcsölt a pocakom, 4*1 magnéziumot szedtem, a MagneB6 semmit nem ért. 37. betöltött hétig engedte a dokim szedni, az utolsó héten 2*1-et. Tuti biztos voltam, hogy hamarabb jön a baba. Hát nem. Szedem a 366. héttől a homeós bogyókat, 1 hete iszom a málnalevél teát, és a babó tök jól érzi magát, odabent.
Mivel nem töltötted be a 36 hetet, szerintem beszélj a dokiddal, szedheted még a magnéziumot, ha nekem fájt, akkor No-spát kellett szednem, ha pihenésre sem múlt.
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!