Mindenki szed magnéziumot? Akkor is kell szedni, ha nincs semmi gond, mármint ugy értem, hogy a méhet nem befolyásolja a szedése?
Szia! Én végig szedtem a magnéziumot. Nagyon fontos a terhesség alatt. Linkelek egy oldalt, itt részletesen leírják miért kell szedni.
Nekem a doki azt mondta, hogy nem kell szednem, mikor rákérdeztem, ha nincs panaszom. Így én nem szedtem, a Gravidában, amit viszont minden nap szedek van 125 g magnézium. Mostanában mindig van itthon magnézium, béres magneb6, és abból szoktam szedni ha eszembe jut, illetve, ha úgy érzem keményedek. De még mindig nem tudom igazából mi az a keményedés, és teljesen zárt a méhszájam is.
Szóval erről is megoszlanak a dokik véleménye is!!! Mint ezer másról is.
32 h km
Az elso terhessegem alatt en sem szedtem, nem volt semmi bajom, a terhesvitaminomban benne volt, amennyi kellett. Egy doki megis mondta, de indokolni o sem tudta, hogy miert kellene a napi ajanlott mennyiseg ketszereset szednem meg pluszban...
Ugyhogy en hanyagoltam, a kiirt datum elott szultem, csak az utolso harom hetben voltak joslofajasaim, addig nem is kemenyedtem. Vegig zart volt a mehszajam.
Most a masodik babaval mas a helyzet, mar a 9. hettol szednem kell pluszban, mert sokat kemenyedik a hasam, ha nem veszem be.
Szia!
Én kb. két szemet vettem be eddig, és még mindig totál zárva vagyok. Nekem sem mondta a dokim, hogy szednem kéne. Szerintem ha nincs panaszod, akkor ne szedd. A 36. hét után amúgy sem szabad már, legalábbis én úgy tudom.
Te hány hetes vagy?
32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!