A Baross utcai szülészeten van normál terhesgondozás is, vagy ott már "csak" a szülés történik?
Orvost keresek, nem tudom hova menjek az 5. kerületben. Simán be lehet menni, vagy időpontot kell kérni?
Valaki adna ötletet hova menjek?
A Baross utcában a Sote I.-re gondolsz?
Az a 8. kerület. Van terhes ambulancia. Én is oda jártam. Elvileg nem kell időpont, csak odamész és mondod, hogy ide szeretnél jönni. Jobb, ha viszont konkrét dokihoz mész, akkor kicsit gyorsabb a dolog.
Nagyon köszönöm, igen arra gondoltam, tényleg a 8. kerület.
Tudnál esetleg ajánlani ott orvost? Nagyon örülnék neki!
Állandóan van rendelés?
Nekem nem volt velük bajom.
Több dokit is tudok ajánlani, mert összességében mindegyik jó.
Az én dokim egy picit fura természet, de az egyik legjobb, és nagyon nagy szaktekintély. Legalábbis ott. :)
Én ráadásul még 4 hetet szülés előtt a terhes osztályon is voltam és ott sem volt bajom szinte semmivel. :)
Minden nap van rendelés amúgy, az én dokim péntekenként van ott. Barátnőm 3 hete szült szintén nála. :) Nekem meg egy másik barátnőm ajánlotta, aki szinten nála szült.
KÖszönöm! Leírnád esetleg a nevét? Vagy ha nem akarod kiírni, akkor elküldöd privátban?
Még lenne egy kérdésem.
Itt kell fizetni a terhesgondozásért?
én is ott szültem Veresh Zoltánnál és oda is jártam gondozásra végig és nagyon meg voltam elégedve.
kétszer is feküdtem benn a terhes patológián, egyszer koraszüléssel, majd szülés előtt is májusban és azzal a résszel sem volt gondom.
a szülésem rendben zajlott, csodás élményként maradt meg bennem.
Ingyenes a terhesgondozás, mehetsz nyugodtan. :)
Első voltam. :)
Ja, az én dokim Dr Silhavy Mihály volt. Mindig pénteken van a terhes ambulancián, szerdán meg a nőgyógyászati ambulancián.
Ha mész pénteken és kijön a nővér, add be a lakcím kártyád, tb kártyád, személyid és mond meg, hogy xy dokihoz jöttél. Kapsz kartont és majd szólítanak. Bent több doki van egyszerre, kicsit futószalag szerű az egész, de minden el van választva falakkal, függönyökkel, tehát azért nem lát mindenki mindent. :)
Nagyon jó doki még a Krasznai, a Lázár Levente is, meg még jó néhány. Én 2011 tavaszán voltam bent, nem tudom, azóta ki ment el és ki maradt.
Ha gondolod, nézz szét a honlapon, ott az összes doki fel van sorolva, vagy mehetsz találomra is a rendelésre, nem tudsz mellé fogni, mert tényleg jó mindegyikük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!