17 hetesen +6 kg sok? (normal testsulyjal indultam)
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 15:48
1/10 anonim válasza:
Hát, nem rettentően sok, de azért oda kell figyelni. Egy normális terhesség alatt 12-15kilót hízik az ember, ebből neked 6 kiló megvan, és nem tartasz még a felénél.
Persze kérdés, hogy mennyi voltál elötte, mennyire vagy hízékony.
Én hízékony vagyok, de meglepő módón kevesebb vagyok 4 kilóval mint a terhességem elött.
23+4hkm
2012. jún. 14. 15:52
2/10 anonim válasza:
én 17 hetesen -1 kg-nál tartok, de én pici súlyfelesleggel indultam, szóval nem tudom. :)
Csak figyelj oda, ne engedj a rohamoknak!
Sok sikert és szép babavárást!
(mikorra vagy kiírva?)
2012. jún. 14. 16:22
3/10 anonim válasza:
mintha én írtam volna a kérdést!!!
ma álltam rá a mérlegre és 71 kg vagyok,nagyon elkeseredtem....
egész nap azt bújom,hogy mit csináljak,tornázni kellene,de nem nagyon merek
Te mit fogsz csinálni?
2012. jún. 14. 16:28
4/10 anonim válasza:
én 20.hétig 10-et híztam azóta 2-t.
37 hkm
2012. jún. 14. 16:39
5/10 anonim válasza:
Az olyan nőkhöz ne hasonlítsd magad, akik az elején rosszul voltak, hánytak, ők persze, hogy fogynak.
2012. jún. 14. 18:36
6/10 anonim válasza:
szerintem picit sok. en most leszek par nap mulva 20 hetes es eddig 4 kilot hiztam es mar ezt is sokallom, pedig vekonyan kezdtem a terhesseget. persze mindenki mas, lehet hogy te kesobb kevesebbet fogsz hizni. szoval kar emiatt aggodni. figyelj az etkezesre es ha teheted mozogj.
2012. jún. 14. 18:47
7/10 anonim válasza:
Sztem picit sok, de ezen egyáltalán nem kell elkeseredni, mert lehet hogy a végére összesen plusz 10-el zárod, ami normál.
2012. jún. 14. 19:13
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Nekem masodik baba, az elsovel nem voltam mindig ehes, es ugy is majd 20 kilot hiztam, de az elejen nem hiztam semmit.
Megprobalok odafigyelni, de mindig az evesen jar az eszem. Van hogy ejszaka kelek fel enni, van hogy meg tudom allni es azt tervezgetem, hogy mit fogok reggelizni.
2012. jún. 14. 21:33
9/10 anonim válasza:
Aki hasonló cipőben jár az vagyok. Az egyik km írta,hogy ne hasonlítsd azzal,aki hányt,én is 6 kilót híztam, és 3 hónapon keresztül végig hánytam,és csak kenyeret,meg krumplit tudtam enni.szóval a hányás ellenére híztam,bár akkor még csak 4 kilot
2012. jún. 14. 21:49
10/10 anonim válasza:
Én is 17 hetes vagyok és +6 kilóval. nekem az első négy az elején jött fel, aztán hetekig semmi, most meg hirtelen +2.Pedig nem eszem többet, én arra gondolok, hogy már nem dolgozom, nyugodtabb vagyok, többet pihenek és hamarabb rajtam marad. Én is sokallom, de nem érdekel, van rengeteg dolog ami miatt idegeskedem még számolgassam a kilókat is:( Téged zavar? Mennyi idős vagy? Nekem inkább az a fura ha valaki nem hízik. (vagy csak irigy vagyok:))) )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!