Rutascorbin terhesen?
Figyelt kérdés
Barnás folyásom volt meg ma kis vér volt :( elmentem a kórházban mert pont szabin van a magándokim! Rutascorbint írt fel a doki aki vizsgált! 3*2 de azt olvastam a tájékoztatón h terheseknek nem nagyon lehet.Most akkor mi van? áá kész vok..már--15 hetes vagyok ma.2012. júl. 6. 15:26
1/6 anonim válasza:
Nyugodtan szedheted, nekem is ezt írt fel a dokim még a terhesség elején (9-10 hetesen), amikor volt egy kis pecsételésem. Több hétig szedtem. Nem csinálsz vele bajt, nyugi! Az érfalakat erősíti, gyakorlatilag csak vitamin. Én is szkeptikus voltam, amikor elolvastam a betegtájékoztatót, így egy másik orvost is megkérdeztem, hogy árthatok-e vele, hogy szedem. Ő is azt mondta, hogy semmi baj nem lehet, egész nyugodtan szedjem.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) és milyen hamar múlt el neked a pecsételő vérzés? annyira félek:( ha már 15 hétig eljutottam ne legyen baj :(. 2.babámat várom egyébként! Nála sosem volt ilyesmi olyan fura. Valami polypus-ról is beszélt a doki :( félek emiatt. Te azóta megszültél??
2012. júl. 6. 17:14
3/6 anonim válasza:
Nekem is kellett szednem, kb. ekkor, csak c vitamin, nyugodtan használd, segíteni fog.
4/6 anonim válasza:
Én 1 hete szedem, barnás folyásom van már 3 hete egy szervült hematóma miatt. Én is féltem elkezdeni, de a védőnő mondta, h nyugodtan, meg fórumokon olvastam, h nagyon sokan ezt szedik. Holnap leszek 15 hetes.
5/6 anonim válasza:
Szia! Én orrvérzésre szedtem, 3*2-t, elmúlt a vérzés. Lehet szedni, semmi bajom nem lett tőle, sem a kisfiamnak. Ez C-vitamin és vérzéscsillapító keveréke.
6/6 anonim válasza:
Szia. Nekem a 8-dik héten volt barnás folyásom, Duphaston-t és Rutascorbint írt fel a dokim. A 16-dik hétig szedtem, fokozatosan hagytam el mindkettőt. Azóta megszületett a kisfiam,holnap lesz 8hetes.
3kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!