Most derült ki hogy terhes vagyok? Többi lent!
Figyelt kérdés
Mikor menjek orvoshoz?Milyen vizsgálat lesz?Kell-e valamit intéznem?2012. júl. 6. 06:21
1/8 anonim válasza:
Majd a 6-8héten,akkor ver a szíve már.Adnak beutalót belgyógyászatra,vérvételre is.Védőnőhöz kell majd menni kiskönyvért.Ezeket kell a 12.hétig elintézni.
2/8 anonim válasza:
Védőnőnél pedig leírják a súlyod,neved,apa nevét.Munkátokat stb.Azt hiszem vérvételen már ekkor nézik a vércsoportot,de ez nem tuti.Rákérdeznek műtétekre,betegségekre,dohányzásra,vérnyomás stb.
3/8 anonim válasza:
Minél előbb. A doki néz hüvelyi UHt, ad bbeutalót vér és vizeletvizsgálatra, aztán mész a védőnőhöz (lakhely szerint) ő kitölti a kiskönyvet, még súlyt és vérnyomást. A többit meg majd mondják. Lesz még egy csomó :)
Boldog babavárást :)
4/8 A kérdező kommentje:
Húúúha,ennyi izgalmat!:)
Túl hamar nem akarok menni,úgy hó végére gondoltam hogy akkor megyek!Az úgy jó?
Akkor egyenlőre csak doki,aztán majd ő utasít a többivel!
Házi orvost nem kell felkeresnek?
2012. júl. 6. 06:43
5/8 anonim válasza:
Háziorvost csak akkor ha a védőnő már kitöltötte a kis könyvedet. Ha olyan a munkád, amit nem tudsz csinálni, akkor felvesz táppénzre.
6/8 anonim válasza:
Azért mondják, hogy minél korábban, 6 hetes ajánlott, mert ha esetleg méhen kívüli terhesség lenne, akkor jobb minél előbb észrevenni. Ha minden oké, legalább te is megnyugszol.
7/8 A kérdező kommentje:
A belgyógyászaton mit fognak csinálni?Elég félelmetesen hangzik!
Még most teszteltem szóval hó végén leszek 6 hétnél kb!
Köszi a válaszokat!
2012. júl. 6. 17:29
8/8 anonim válasza:
Belgyógyászaton?:D Tappancsokat tesznek rád amivel a szivedet hallgatják meg.Fém csipesz szerűeket tesznek rá,ne aggódj nem fáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!