Anyukák, kismamák! Véleményekre lennék kíváncsi, szerintetek ezek a dolgok kellenek? Nem vettem hülyeségeket?
Olyan nehéz első babásként összeállítani mi az ami tényleg szükséges, és mi az ami már csak a vásárlási szenvedélyünket elégíti ki :)
Szeptember végi lesz a kisfiam :)
babaágy matraccal
2db. gumis lepedő
rácsvédő
1 db. 90x130as takaró
2 garnitúra ágynemű huzat
szoptatós párna
pelenkázó asztal+ pelenkázó feltét
kiskád+ belevaló tartó a babának
3 funkciós babakocsi
fülhőmérő
orrszívó
kisebb textilpelenka 10db.-os csomag
tetra kifogó 2db.
bébiőr
baba takaró 4db.
pihenőszék
Ruhák: Mindet nem tudom felsorolni, elég sok van (nagymamáknak köszönhetően), csak nagyjából
Body ( rövidújjú, hosszúújjú) 25-30 db.
kissapka 3db.
zoknik 5pár
rugdalozó (mindenféle méret, nem csak a legkissebb) 5-6db.
nadrág 5-6db.
kis pólók 5-6db.
hálózsák 2db. (különböző méretű)
babakocsiba vastag nadrág és kabát
Egyenlőre ennyi jut eszembe, bár a végéig még fogok úgy is vásárolni mert nem bírom ki.
Tuti van olyan ami elengedhetetlen és Én nem is gondoltam Rá. Ebben segíthetnétek.
Köszönöm
26+5hkm
Az az igazság, hogy még avatatlanként kikértem a gyerekorvos véleményét (aki családi régi ismerős) , Ő ajánlotta a fülhőmérőt azért mertem megvenni. De lehet h akkor beszerzek egy hagyományosat is!
Ja, takaróból Én csak 2-öt vettem, azért lett 4db. mert a család nem kérdezte meg mit vegyen még :D
Autósülés is van :)
Cumit és cumiláncot meg ilyesmiket úgy gondoltam nem kell még az elején vennem. Ezek szerint igen?
Ja persze, direkt nem soroltam fel ami gyógyszertári dolog.
Pelus, popsitörlő, popsikrém, alkohol ilyesmi...
Melltartóbetét, eldobható bugyi a kórházba, valami rendes betét az első napokra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!