Vékonyan korábban szülni?
Figyelt kérdés
Hogy ha valaki vékony alkatú, akkor korábban szül? Tapasztalatok? Előre is köszönöm :)2012. júl. 4. 20:33
1/8 anonim válasza:
Vékony alkat vagyok(175cm/50kg) április 16ra voltam kiirva,magától 22én született a lányom. S nem hiztam sokat:( Nem maradt meg semmi.Nem inditott a doki,bent se feküdtem.
2/8 anonim válasza:
Nincs összefüggés.
Épp harmadik gyermekem tréfált meg, 41+6-ra érkezett.
50 kg-ról indultam 162 cm-es vagyok. (Ja, és jó nagy baba lett, kérdezte is egy ügyeletes orvos másnap, hogy hogy fért ez el bennem?)
Első kettő 38. héten született.
3/8 anonim válasza:
Vékony alkat (174 cm 52 kg), túlhordtam egy héttel.
4/8 anonim válasza:
Húha első! Akkor én nem is vagyok vékony. :o))
Amúgy én nem is érzem magam feltétlenül annak, csak mindenki ezt mondja, még a BMI is... :D
5/8 anonim válasza:
40+6-ra szültem, indították, egy csonti vagyok :-))
6/8 anonim válasza:
Mindig vékonyka voltam és 155 cm. Két gyereket szültem már, 61 kilóval mentem szülni mindkettővel. Majdnem napra pontosan születtek a fiúk. Most a harmadikat várom,eddig 6 kilót híztam és most vagyok így 59 kiló.. Szerintem a 61 lesz meg megint:-)Tehát nem szültem hamarabb.. 34hkm.
7/8 anonim válasza:
160 cm vagyok és 48 kg. terhességnél 8 kg szedtem fel mind a kettőnél
Mindegyiket kiírt napon indult meg a szülés.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok, gratulálok mindenkinek! Megnyugodtam, mert én vékony vagyok, nem akarok korábban szülni 37. hétnél! :)
2012. júl. 4. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!