Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van akinek jóval korábban...

Van akinek jóval korábban született meg a kisbaba, mint ahogy ki volt írva? Ha igen miért? És hogy van?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 37 hétre szültem, természetes úton. Semmi probléma nem volt 52 cm 3100 g. Szerintem nálam elszámolták. Én is meg lepődtem mikor szülni mentem még csak össze sem voltam pakolva, de olyan gyors és könnyű szülésem volt . Ráadásúl első baba.
2012. máj. 16. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Múlt héten a frontnál két terhesgondozásról ismert barátnőm is megszült 3 héttel, illetve 1 hónappal korábban a front miatt. Jól vannak, az egyik császáros volt.
2012. máj. 16. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 35-36.hétre született meg császárral toxémia miatt,előtte 4hétig voltam kórházban.Szerencsére jól van és nem is volt semmi gond.Már 9hónapos múlt.
2012. máj. 16. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A legjobb barátnőmmel esett meg, hogy 29. hétre szülte meg a babáját 29 cm-el. egy hónaposan a csöppség 70 dkg-ot nyomott. küzdött minden nap az életben maradásáért, sikerült neki.3 hónapot töltött kórházban. most 5éves a kislány, nagyon okos, semmi maradandó károsodás nem érte, az agya, mint a szivacs. Csak azért írom ezt le, hogy azoknak akik most babát várnak, talán egy kis megnyugvás, hogy mindig van remény. Sok boldogságot mindenkinek. nyugodt babavárást.

2012. máj. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!