Előfordulhat, hogy annál, aki terhessége alatt szinte végig folyással küzködött, kezelve volt, mégse múlt el, de egészséges kisbaba született?
Szia!
Na ne ijeszgess!!!Nekem is folyásom van!A baba nem éritkezik vele. a védőnő azt mondta hogy ne aggódjak, nem lesz komolyabb baja a babának.Csak a száj penészre készüljek nagyon!Mert azt onnan szedi össze kismanó!
33 hetes kismami
Nem ijesztgetni akarlak,csak nagyon félek, 25 hetesek vagyunk,és nagyon sokat kínlódom, kezelgetve vagyok,nem múlik, de sokan írták itt,hogy megrepedhet a magzatburok,és nálam ez még igen veszélyes lenne, nagyon félek,hogy felfertőződöm,belegondolni sem merek!
Neked a legjobbakat kívánom, biztos minden rendben lesz, Te legalább előrébb tartasz.
Szorítok nektek lányok,hogy minden rendben legyen,és így is lesz,csak pozitivan, de azért én 30.-án megyek,akkor szólok tenyésztés miatt,hátha..
Köszönöm a válaszokat,úgy érzem sajnos ezzel a kételyeinkkel,magunkra maradtunk,ami elég baj így 2008 -ban.
A fehér folyás valóban ilyenkor normális, nekem sajnos sárga:-(
Mindegy,nem idegesítek senkmit sem,bocsi ha valakit megijesztettem,nem ez volt a célom, csak én is félek.
Boldog babavárást mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!