Missed ab után mennyi idő után sikerült az egészséges kisbaba? és előtte mi volt a gond?
Nem szeretnélek elkeseríteni, de.......... legalább fél évig nem nagyon lehet (nekem legalábbis ezt mondta a dokim). Képzeld 9 hónapja volt missed ab-om és azóta tegnap volt először ovulációm addig semmi. Már elkezdtem kivizsgálásra járni, mert semmi jele nem volt a mensin kívül, hogy nő vagyok. Még peteérésem sem nagyon volt, viszont mensim meg igen.
Remélem neked minél hamarabb sikerül! Drukkolok!
Nem tudták megmondani, hogy miért történt ez. De azzal nyugtatott a nővérke, hogy az első terhességek 70%-a sajnos vetéléssel végződik.
De ne add fel! Hidd el nekünk is lesz egészséges pici babánk!
12 hetes uh-n derült ki hogy nincs szívhang, azonnal kórház műtét. Nekem azt mondta a doki hogy minimum 3, de inkább 6-12 hónapot várjunk, ez volt novemberben. Január elején megint terhes voltam :D És szeptemberben megszületett a 4 kilós egészséges kisfiam :D
Szerintem úgyis érezni fogod, hogy mikor állsz készen egy újabb babára. Sok sikert:D Biztos hamar összejön :D
Szia,nagyon sajnálom ....!
Orvosa válogatja,hogy mennyi "pihenő időt"javasol.
Úgy tudom,hogy protokoll a 6-12 hónap.
Nekem márciusban a 12.héten derült ki,h nem él már a babám:(
Júliusban már meg is fogant a picilányom.Most vagyok 21 hetes és rendben vagyunk.
Nekem sárgatest elégtelenségre gyanakodtak ezért amikor kiderült,hogy terhes vagyok azonnal elkezdtem Utrogestánt alkalmazni,hüvelygolyó formájában.
Amikor a szervezeted alkalmas lesz a babára,hidd el,hogy megfog foganni.
Nagyon jó egészséget és kitartást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!