Missed ab. után voltatok-e kivizsgálásokon v egyből megpróbáltátok és sikerült az egészséges kisbaba? és mennyi időre rá?
Az első után nem voltunk,mondván ez a legjobb családban is előfordul.
A második után viszont kellett menni genetikára,immunológiára,hormonális vérvételre.
Hát minden eredményünk tökéletes,de baba még sehol,immáron 5 hónappal műtét után.
Spontan vetelesem volt,4darab.bizonyitottan Pcos.
az utolso vetelesem utan rogton teherbe estem,es epp most kelt fel a kisasszony a szobaban,megyek:)
Jaj de jó ilyeneket hallani,gratula akinek sikerült!
Remélem nem sokára én is jó hirrel szolgálhatok mostmár én is a 3.hónapba vagyok h a dolog megtörtént,remélem hamar összejön!
nekem 11 héten volt missed ab, a műtét napján ugye vérzés, meg utána pár napig, aztán, kivártunk még egy vérzést ami a műtéttől pont 28 napra megjött
mint a tankönyvekben, ezt én JELzés értékűnek tartottam, így az eztkövető peteéréskor össze is hoztuk a kisfiamat, aki már 13 hónapos:d
én nagyon örülök, hogy nem vártunk tovább
nálam valószínű hormonális gondok voltak
2 missed ab-m volt, sajnos. Az első után azonnal elmentünk genetikai vizsgálatra, szerencsére minden rendben találtatott. 2. missed ab után nagyon kétségbe estünk, immunológián megnézték a véremet, szerencsére smemi eltérést nem találtak. Közben folyamatosan vizsgálatokon estem keresztül, mert mindez meddőségi kp-ban történt, így a nőgyógyászati vizsgálatok és a folyamatos hormonszint ellenőrzések, UH-s megfigyelések alapból folytak.
Orvosunk tanácsára a következő terhességnek lombikkal estünk neki, és az első lombikbabánk sikerült, megmaradt, most 6 hónapos, csupaélet, vidám kislány.
Elfelejtődtek a rossz emlékek, csak a jó van, ő.
Nem voltam kivizsgáláson,mert "csak" egyszer fordult elő:-(
6 hónapot vártunk,újabb 6 hónap után sikerült.Ma 4 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!