Hasznos a szoptatópárna? Ti fogtok használni, vagy használtátok korábban?
Szia!
Én akartam venni, de még jó, h nem vettem, mert nem tudok vele szoptatni, nekem nagyon magasra teszi a babát :) Kórházban volt, de nem használtam.
De aludni meg babát belerakni biztos praktikus :)
Túlzottan meg volt tömve akkor ha túl magas. A szopiparna.hu-ról rendeltem abból annyi gyöngyöt veszek ki és teszek bele amennyit akarok. Nekem első babámnál nem volt, terhesen alig bírtam aludni már a vége felé fájt a hátam 3-4 párnával szerencsétlenkedtem.
Szoptatásnál is görnyedeztem állandóan tartani kellett a babát is, egy szenvedés volt. Aztán második terhességemnél barátnőmtől kaptam egyet a szopipárnáról rendelte. Kötős hátul tehát csak magam köré kötöttem, rá a babát és kész tartani se nagyon kellett olyan szépen belesimult a baba. Terhesen jobban megtömve használtam alvásra isteni volt, tartotta a hasamat oldalt fekve, a vége a lábam között. Úgyhogy én maximálisan ajánlom és nagyon hasznosnak találom/találtam.
Azóta is javaslom másoknak is. De mondom, ezt a fajtát amit kedvedre tömögethetsz. Van olyan más bababoltokban amelyik fixen le van varrva és kötője sincs, na az nem praktikus.
Kedves utolsó!
Milyet vettetek?
Én vettem kb 20 hetesen egyet. Éjszaka nagyon jó, ha oldalt fekszem. Most kevesebb "gyöngy" van benne így laposabb, így kényelmes most. De ha meglesz a kislányom és szoptatni kell, vagy csak beletenni akkor majd visszatöltöm a gyöngyöket, hogy tartson is mert így puha.
Nekem ilyen van, használtan vettem teszveszről, a huzatát lehet mosni:
én a terhesség első felében már megvettem mert azon tudtam nagyon kényelmesen aludni!azóta a férjem is használja:)
szóval mi nagyon hasznosnak és kényelmesnek találjuk, nem bántuk meg h megvettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!