Van itt olyan anyuka, akinek a rossz közutak, kátyúk -bukkanók miatt indult be a szülés jóval korábban a vártnál?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 15:03
1/4 anonim válasza:
Óh, ez engem is érdekel, a 38. héttől a világ legrosszabb útjait jártuk be, hogy beinduljon, de nem történt semmi. :D
2/4 anonim válasza:
Nálunk most minden út ami itt létezik fel van túrva. alig lehet közlekedni. nekem olyankor mindig totál bekeményedik a hasam... van, hogy nyilal is. gyűlölök kocsiba ülni és remélem épp nem ez fogja megindítani a szülést. ma léptem a 34.hétbe....
3/4 anonim válasza:
Annó anyu bement vizsgálatra velem, túl hordott. Apu hazafelé felvette, teherautóval jöttek haza, fuvarozott.
Anyut annyira össze rázta a kocsi, pedig akkor jó utak voltak, a kocsi rázott, hogy mire haza értek elkezdődtek a fájások, mentőt hívtak, az vitte anyut, utánna meg ment apu személykocsival:)
4/4 anonim válasza:
Csak nagyon kellemetlenek a bukkanók (jobban is szerettem én vezetni, mert úgy legalább kikerültem őket. :o)
Túlhordtam én is nagyon. Semmi nem indította be a manómat a 41+6 előtt, pedig közel mindent kipróbáltunk.
Szóval a véleményem az, hogy egészséges terhesség esetén SEMMI nem indít be, csak akkor, ha amúgy is indulna már úgy egy napon belül.
Más lehet, ha valaki veszélyeztetett, vagy egyéb probléma van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!