Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pozitív teszt után mennyi...

A pozitív teszt után mennyi időbe telt "felfogni", hogy végre sikerül?

Figyelt kérdés

Két napja lett + a tesztem de olyan felfoghatatlan h sikerül.:))Állandóan aggódok, minden pici fájdalomra pánikba esek, minden pisilés után nézem a papírt.

Ez így lesz az egész terhesség alatt?

2012. júl. 4. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindig lesz min a"aggódni", de az ultrahangok közelebb hozzák majd hozzád, a szívdobogása meg egyenesen elvarázsol.Aztán amikor már mocorog is még jobb lesz.:D

Amikor én megláttam a két csíkot, kb.15-20 percig ültem és néztem, hirtelen boldog voltam, aggódtam...Az elején egyébként tényleg felfoghatatlan, amikor még rajtad nem látszik, őt pedig még nem érzed!

Boldog baba várást!

21 hkm

2012. júl. 5. 06:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok! és én is csak azt tudom mondani, mint előttem már sokan: felfoghatatlan... én 18 hetes vagyok most, de még mindig rácsodálkozom, hogy van.. 2 év próbálkozás, egy vetélés után. Sok boldogságot kívánok, és élvezd ki a terhességet, mert egy csoda... :)
2012. júl. 5. 06:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Grat! Én 2 hete teszteltem, én is mindig nézegetem pisilés után a wc papírt és én sem nagyon fogom fel :) 2 évig prőbálkoztunk, 1x sem estem még teherbe. Viszont tegnap azt álmodtam, hogy ott volt a kezembe a pici és olyan jó érzés volt, hogy már nagyon várom. :) Mindig mikor elbambulok, unatkozok, vagy rossz kedvem van, eszembe jut a terhesség és olyankor én leszek az egyik legboldogabb a földön :)
2012. júl. 5. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!