A pozitív teszt után mennyi időbe telt "felfogni", hogy végre sikerül?
Figyelt kérdés
Két napja lett + a tesztem de olyan felfoghatatlan h sikerül.:))Állandóan aggódok, minden pici fájdalomra pánikba esek, minden pisilés után nézem a papírt.
Ez így lesz az egész terhesség alatt?
2012. júl. 4. 20:05
11/13 anonim válasza:
Mindig lesz min a"aggódni", de az ultrahangok közelebb hozzák majd hozzád, a szívdobogása meg egyenesen elvarázsol.Aztán amikor már mocorog is még jobb lesz.:D
Amikor én megláttam a két csíkot, kb.15-20 percig ültem és néztem, hirtelen boldog voltam, aggódtam...Az elején egyébként tényleg felfoghatatlan, amikor még rajtad nem látszik, őt pedig még nem érzed!
Boldog baba várást!
21 hkm
12/13 anonim válasza:
Gratulálok! és én is csak azt tudom mondani, mint előttem már sokan: felfoghatatlan... én 18 hetes vagyok most, de még mindig rácsodálkozom, hogy van.. 2 év próbálkozás, egy vetélés után. Sok boldogságot kívánok, és élvezd ki a terhességet, mert egy csoda... :)
13/13 anonim válasza:
Grat! Én 2 hete teszteltem, én is mindig nézegetem pisilés után a wc papírt és én sem nagyon fogom fel :) 2 évig prőbálkoztunk, 1x sem estem még teherbe. Viszont tegnap azt álmodtam, hogy ott volt a kezembe a pici és olyan jó érzés volt, hogy már nagyon várom. :) Mindig mikor elbambulok, unatkozok, vagy rossz kedvem van, eszembe jut a terhesség és olyankor én leszek az egyik legboldogabb a földön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!