Ez miért van? (terhességi teszt, képpel) Bajt jelent?
7+1 hetes babás vagyok ma, kb másfél, két héttel ezelőtt csináltam az utolsó tesztemet, akkor nagyon nagyon erős lett a tesztcsík. Ma csináltam egyet kiváncsiságból, mert nincsenek nagyon tüneteim, és aggódom picit, első baba :)
Nem lett olyan erős, mint legutóbb. Ez mitől lehet? Bajt jelent?
Pecsételsz? Görcseid vannak? Hirtelen elmúltak a "tünetek"?
Ha egyik sem,akkor NINCS BAJ!!!
Egy terhesség nem a "tünetek" fennállása miatt lesz terhesség! Nekem egyikkel sem volt egy terhességi jelem sem,kivéve,hogy nem jött meg,majd a 8. héttől megnőttek a ciciim.
Ne stesszelj,jól van a babó!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 3lányos
Igen, voltam orvosnál 6 hetesen, akkor dobogott már a szíve!
Akkor azon a héten hányingeres voltam egész nap, de csak 4 napig tartott a rosszullét, azóta semmi bajom, csak a mellfájdalom maradt meg.
Megpróbálok nem aggódni, csak olyan hosszú az idő, mire a 12. heti UH-ra megyek. De fő a pozitív gondolkodás!!!! Igazatok van! :)
Nagyon boldog vagyok, hogy van, csak annyi rémtörténetet lehet sajnos olvasni :( Első babánk, akire sokat vártunk, és aggódom érte!
Volt még itthon teszt, ezért gondoltam megcsinálom, úgysem kell egy jó ideig. Tüneteim nincsenek nagyon, nem látszik még a hasamon, nem érzem mozogni még jó sokáig, és ilyenkor olyan soknak tűnik 6 hét a következő ultrahangig.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szia!
Teljesen jók a csíkok. Nekem az elmúlt 14 hétben egyetlen egyszer volt, hogy nem bírtam felkelni az ágyból, annyira forgott a világ, de egy kocka csoki helyretett és azóta sem volt semmi jele annak, hogy babás vagyok a menszesz kimaradását kivéve. Meg, hogy nem eszem fokhagymás dolgokat, pedig ezelőtt kb mindent azzal ettem. Ez van. :) Majd neked is kialakulnak a saját kis különbejáratú tüneteid, kívánósság, itt fáj, ott fáj, álmok, stb, de ezek mind együtt járnak a dologgal. A lényeg, hogy vigyázz magatokra. A 12. heti UH pedig nincs messze, már nem egész 3 hét és itt van. Vegyél egy jó kis könyvet és hamar elmegy az idő!
Gratulálok és szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!