Ez miért van? (terhességi teszt, képpel) Bajt jelent?
7+1 hetes babás vagyok ma, kb másfél, két héttel ezelőtt csináltam az utolsó tesztemet, akkor nagyon nagyon erős lett a tesztcsík. Ma csináltam egyet kiváncsiságból, mert nincsenek nagyon tüneteim, és aggódom picit, első baba :)
Nem lett olyan erős, mint legutóbb. Ez mitől lehet? Bajt jelent?
Utolsó. Írta a kérdező, hogy 7+1 napos. Akkor nem 3 hét múlva lesz neki 12.heti Uh, hanem 5.
Kérdező: mintha a saját történetemet olvasnám a soraidból!!! :) Én is teljesen ilyen voltam/vagyok, illetve már csak néha jönnek elő a hülye gondolatok, és nekem is van még 1 tesztem, azt még ellövöm 12.heti uh elött, amire jövöhéten megyek.
Nincs semmi baja a babádnak, nyugodj meg, de ha nagyon aggódsz, valamilyen indokkal keresd fel a dokid vagy stk-t, pl hogy eléggé görcsölgetsz, a tüneteid elmultak, nézzen meg Uh-n, mert jobb, mintha egyfolytában aggódnál. Én aztán tudom.
Minden jót neketek!
10+5 napos kismama.
Sziasztok! :)
Tegnap este elmentem egy magán Uh-ra. :) A babám 1,03 cm, és láttam, hallottam a szivecskéjét, ahogy dobog :)))
Olyan boldog vagyok, és végre megnyugodtam!
Tünet nélkül is jól van a kisbabám!!! :)
Kedves Utolsó! Akkor nem vagyok egyedül! Gratulálok a babádhoz! :))
Most már megnyugodtam, köszönöm! Csak amiatt izgultam, hogy volt hányinger, és most már nincs, se hányinger, se semmi ilyesmi.
Azt mondta az orvos, aki megvizsgált, hogy valószínű hamar hozzászokott a szervezetem a hormonokhoz, pár napig rosszult voltam, és aztán elmúlt :)
De már megnyugodtam, hogy nem baj ha nincs tünet, ugyanúgy fejlődik tovább :)
Megfogadom a tanácsot is, veszek egy könyvet, és ebben a szép időben kiülök olvasgatni! :)
Köszönöm Nektek!!!
Szia!én is pont igy voltam mint te és most alszik a 3hetes picur:) Nincs semmi baj.
sok boldogságot:)
Köszönöm szépen!!!! :)
Gratulálok Neked! :)) Remélem nálam is minden rendben fog menni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!