A pozitív teszt után mennyi időbe telt "felfogni", hogy végre sikerül?
Két napja lett + a tesztem de olyan felfoghatatlan h sikerül.:))Állandóan aggódok, minden pici fájdalomra pánikba esek, minden pisilés után nézem a papírt.
Ez így lesz az egész terhesség alatt?
Először is gratulálok!
Másodszor én még a huszadik héten sem fogtam fel teljesen, pedig élénken mocorog. Ez változó!
Ne aggódj, hanem gondolkozz pozitívan! Minden kis fájdalom azért van, mert nő a babád! TÖk izgi, nem? :)
Gratulálok!
Tényleg nem szabadna aggódni, de nem egyszerű. Én a mai napig nézem a wc a papírt, sajnos volt már egy korai vetélésem, és emiatt ez belém rögzült.
De ne gondolj semmi rosszra, csak élvezd, hogy benned fejlődik a kisbabád! :D
Kösd le magad valamivel, mert az első hetek bizony nagyon lassan telnek. Olvass, sétálj, koncentrálj a munkádra - ha van, aztán meglátod, tök jó lesz!
23 hkm
Nekem valahol még mindig hihetetlen, hogy heteken belül anyuka leszek. Pedig itt vagyok már a finisben, de felfogni teljesen csak akkor fogom, amikor a mellemre teszik és a karomba foghatom.
37hkm
Én a 11.hétnél járok,de még számomra is olyan hihetetlen,hogy 4év és 2 vetélés után sikerült...
Az eleje a legrosszabb..de kitartás...
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!