Éreztétek hogy babát vártok mielőtt a pozitív teszt is megerősítette volna?
Az első perctől kezdve ösztönösen tudtam, erre nem lehet más szót mondani, sőt a férjem is.
Másrészt azt éreztem, hogy más lett a méhem "állaga", s bár mindjárt meg jön érzésem volt, mégis máshogyan, mint szokott.
Ezen kívül érzetem a beágyazódás nyilallásait is, s az is teljesen újszerű élmény volt.
Igen.
Előtte sosem volt rózsaszínes folyásom, most volt. Az egyik kisboltban megcsapott a friss péksüti illat. Csoda, hogy bent bírtam maradni, pedig legszívesebben kiszaladtam volna. :)
Mellnagyobbodás(olyan mintha lufik lennének a melleim, még mindig), mellérzékenység.
Nem, azt éreztem, hogy most tuti nem.
A ciklus 3. napjától egy fogászati műtét miatt nem voltunk együtt a 24. napig (eléggé durva műtét volt :D), ilyen azelőtt soha nem volt, azt gondoltam, hogy na most ebben a szerencsétlen hónapban ezer százalék, hogy nem.
Aztán barnáztam is kicsit (a férjem mondta, hogy ez tuti beágyazódási vérzés - ő orvos egyébként, de én akkor is azt mondtam, hogy ő tuti megőrült :D), a ciklus vége felé pedig már mindentől hánytam, de még ekkor sem gondoltam erre valahogy, mert annyira, de annyira tökéletesen kizártnak éreztem.
Most épp a kiságyában alszik... :)
Az elsőnél semmi, csak az elmaradt vérzés és később a nagy pocak volt a terhesség jele, végig fitt voltam.
Na aztán a másodikkal megszenvedtem. Étvágytalanság, émelygés, fáradékonyság, nyűgösség, gyengeség. Akkor gyógyultam fel egy betegségből, azt hittem azért van. Sőt, vérzésem is volt, aztán puff.
Mindkettőnél tudtam hogy terhes vagyok már a teszt előtt, sőt már az esedékes mensi előtt.
Az elsővel nem bírtam meginni a kávét, a szagát sem, pedig előtte 3-4-et ittam naponta, plusz annyira feszült a cicim mint még soha, rendesen fájt, és a mellkasomon láthatóvá váltak az erek, ami előtte soha nem volt.
A másodiknál mensi előtt 1 héttel szabályosan evési rohamok törtek rám. Épp nyaraltunk, én először nem is figyeltem rá, a férjem jegyezte meg második nap, hogy hova fér belém ennyi kaja. :)) Plusz a nemvárt napján este már hányingerem volt, ami aztán véget sem ért a 20. hétig. De pl az elsőnél fellépő tüneteket a másodiknál nem produkáltam. Ennek ellenére akkor már tudtam, hogy terhes vagyok.
Mindkettő tervezett baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!