Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztétek hogy babát vártok...

Éreztétek hogy babát vártok mielőtt a pozitív teszt is megerősítette volna?

Figyelt kérdés
mik voltak a jelei?

2012. jún. 8. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van, az elsőnél és harmadiknál éreztem, hogy terhes lettem, nem volt olyan "nagy" meglepi, hogy pozitív lett a teszt- persze átvitt értelemben, mert igazán nagyon nagyon örültünk neki.

A második gyereknél meg azt éreztem, hogy Na most tutira nem nem jött össze, nem is jókor voltunk együtt.... És azt hitem megjön már, mikor feltűnt, hogy 3napja csak várom... és pozitív lett a teszt. :) Ekkor tökhülyén éreztem magam, el sem hittem volna ha más monjda, hogy az aki egyszer már volt terhes nem érzi másodszor hogy az. Pedig tényleg a 2. baba nagy meglepi volt. Persze tervben volt már, így nagyon nagy volt az öröm. :)

Jel: talán az volt furcsa, hogy a mellbimbóim olyan mirigyesek lettek mindháromszor. (és érdekes módon a 2-nál nem esett le miért ilyenek :))))

2012. jún. 8. 14:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Csütörtökön kellett volna megjönnie, és nem jött. Aznap még csak megállapítottam a páromnak, hogy nem jött meg. Másnap olyan furán fájt a mellem, nem úgy mint ahogy szokott és akkor már mondtam, hogy szerintem babás vagyok. Kedden du csináltam tesztet, és kb. 10 mp alatt kijött a 2. csík, ami ugyanolyan erős volt, mint a kontroll csík. Tervezett baba volt és azóta már 23 hós nagylány:-)
2012. jún. 8. 14:20
 13/25 anonim ***** válasza:

Igen, mindkettőt! A kisfiammal a menszi aktuális időpontja előtt 1 héttel (enyhe fertőzés gyanúval) elmentem nőgyógyászhoz. Nagyon boldog voltam, sugároztam azon a héten, és amikor a nőgyógyász közölte, hogy igen, van egy kis fertőzésem, viszont van itt más is, akkor közöltem vele, hogy igen, tudtam, éreztem.

Volt sajnos egy vetélésem is, éreztem, hogy valami nincs rendben, pedig nem voltak jelei.

A kislányomnál a kimaradt menszi első napján közöltem a férjemmel, hogy én terhes vagyok, és így is lett! :D

2012. jún. 8. 17:12
 14/25 anonim ***** válasza:
Igen. A nemvárt menzesz előtt egy héttel furán éreztem magam, fájtak a mellei piszokul. Ezért is csináltam még aznap este egy tesztet, ami halványan bár, de + lett. Most itt játszik a szőnyegen. :)
2012. jún. 8. 18:34
 15/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én konkrétan nem megéreztem, hanem megálmodtam a pozitív teszt előtt egy héttel. Aztán egy hete pozitívat is teszteltem. Álmomban ikerkislányokkal lettem állapotos. Hogy ez is teljesült e, az csak a jövő zenéje, mert csak egy hét múlva megyek uh-ra. Amúgy a baba meglepetés volt, mert nem is jókor voltunk együtt, plusz kiszállással történt az esemény. De ha már így alakult... :)
2012. jún. 10. 10:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Nálam egy szimpla megérzés volt minden. 7-én kellett volna megjönnie, 8-án egy "isteni sugallatra" a boltban a polcról levettem egy tesztet, megcsináltam és pozitív lett. Akkor tisztult ki a kép, hogy az elmúlt 1 héten miért voltam állandóan fáradt, és a görcsök meg a mellfeszülés sem a mensi előtti félék voltak....:)
2012. jún. 10. 11:11
 17/25 anonim ***** válasza:

Nálam,a várt menszi napja előtt 1,5héttel már tűkön ültem,mert valamit éreztem,hogy megváltozott bennem.

Fura szagokat éreztem meg,amit más egyáltalán nem.Azt a tipikus kaját kívántam meg amit az előző 2terhességemnél is,mosolyogtam is magamba,hogy csak nem?? És DE! Terhes vagyok.

Másik tünet,olyan álmosság tört rám,hogy azt hittem nyomban elalszom állva.Volt,hogy este 8-tól reggel 8ig aludtam mint egy kisgyerek. :)

Aztán vettem egy 10-es csomag tesztet és naponta teszteltem,mert annyira ideges voltam. Az összes negatív lett,vagyis a 7.nél több időt vártam és megjelent a 2.csík a többinél megnyugodva,hogy negatív landolt is a kukába.

A 7.nél nem volt zacsi a szemetesben ennek "köszönheti",hogy kiderült.

Nem volt tervezett baba,de ugyanakkor csalódtam volna,ha a megérzésem nem igazolódik be. :)

2012. jún. 10. 20:45
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát lányok én is jól éreztem hogy sikerült,ma teszteltem egy gyönyörű pozit,jó nagy meglepi volt :-)

#6-os válaszoló voltam

2012. jún. 16. 11:28
 19/25 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os!!

GRATULÁLOK!!

Jól olvasom,hogy 4hónapos a kisfiad.Akkor tényleg korán érkezett a kistesó. Kb.1év körül terveztétek volna,nem?

Én az előző vagyok a 17-es.Sajnos nálunk nem maradt meg a baba,a héten hétfőn elvetéltem. :(

Nekem 3éves és egy 15hónapos kisfiam van.

Jó babavárást!!

2012. jún. 17. 20:02
 20/25 A kérdező kommentje:
sziasztok! Utolsó: nagyon sajnálom!!! mostanában sok irigykedő,gonoszkodó,megkeseredett kommentet olvastam,őszintén csodállak h gratuláltál az előtted írónak! Utolsó előtti!neked én is gratulálok,biztos kemény lesz az eleje de ha te nem ijedsz meg a kihívástól,menni fog. Én már peteérés környéke óta fájdogálok,volt 3nap migrénes fejfájásom,menszi napjának másnapján teszteltem negatívat,viszont azóta is késik,holnap lesz 5.napja,soha nem késik 1napot sem,mégis félek újra tesztelni:(
2012. jún. 17. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!