Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztétek hogy babát vártok...

Éreztétek hogy babát vártok mielőtt a pozitív teszt is megerősítette volna?

Figyelt kérdés
mik voltak a jelei?

2012. jún. 8. 12:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!!

Akkor nálatok is kisbaba lesz??Azt hittem csak úgy általánosságban kérdezed!! :)

Természetes,hogy gratulálok,hisz a legnagyobb csodában lesz része!

Azzal ami velem történt,még értékesebbnek tűnik az élet.

Úgy gondolom,hogy azért mert elvetéltem attól még sok kedves kismama van itt aki nem negatív dolgokra kíváncsi hanem biztatásra és együttérzésre.

Én a vetélés kezdetekor feltettem itt a kérdést,hogy "Utalhat ez kezdődő vetélésre?" -és annyi biztatást segítséget kaptam,hogy hiszem,hogy ennek köszönhető,hogy már sokkal jobban vagyok,annak ellenére,hogy az első pár napot NON-STOP végig bőgtem,még éjszaka is.

Szóval én egy gonosz megjegyzést sem kaptam,de olvastam irigykedőt sajnos.

Amit nem értek,hisz azért nem lesz jobb annak aki irigy,gonosz.Csak magának árt magát mérgezi belülről.

Fejfájásod elmúlt? Tudom nem szedhető rá semmi,nekem is volt 1-2hónapja olyan,hogy sírtam is a fájdalomtól,de nem vehettem be semmit,mert szoptattam/szoptatok.

A negatív teszttől ne ijedj meg,lehet még nagyon korai a teszthez vagy nem a legérzékenyebb fajta.

Ha 5napja késik akkor elméletileg közel 5hetes vagy.Ilyenkor még a doki nem sokat lát,de ha úgy nyugodtabb vagy menj el egy dokihoz,hogy megállapítsa a terhességet.1hét múlva(7hét környékén) már úgyis esedékes. :)

Írjál még,hogy mi van veled,vagy ha dokinál jártál/tesztet csináltál...

2012. jún. 18. 23:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Szia, nekem egy 16hós lányom van, egyidősek a gyerekeink:-) és ma végre poz lett a teszt, az elejétől éreztem legbelül hogy ez AZ, de nem mertem remélni, ezért tettem fel a kérdést, igen, foglalkoztatott. Az első terhességem visszaszámlálós volt a nehéz kezdet miatt (vérömleny, 2 hét fekvés,3hónap utro),állandóan azt mondogattam hogy "már csak eddig maradjon bent, már csak addig húzzuk ki,és ha most megszületne már meg tudnák menteni stbstsbstb" , most elhatároztam h lazábban veszem és élvezni fogom, de dokihoz a 8.hétig nem megyek, hacsak nem vérzek, de ne legyen így. Örülök h pozitív emberekkel találkoztál eddig, kerüljenek is el az irigyek és negatívak és legközelebb menjen minden simán és gördülékenyen egészen végig!:-)
2012. jún. 19. 20:18
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Gratulálok Neked és nagyon boldog babavárást. Akkor csak működik valahol a női ösztön, vagy megérzés vagy minek hívják :)

Én az a válaszoló vagyok, aki megálmodta a teszt előtt 1,5 héttel a babát/kat.

A héten kiderült, hogy egyedül van a kicsikém. Nálunk meglepi baba, mert nem számítottunk rá, ugyanis a párom csak 2-3 hetente van itthon 2-3 napot :)

2012. jún. 21. 21:39
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor ez a baba nagyon jönni akart hozzátok, látod?:-) Én is gratulálok nektek!!!!:-)
2012. jún. 21. 22:05
 25/25 anonim ***** válasza:

gratulálok, jó egészséget kívánok!

harmadik voltam

2012. jún. 21. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!