Fogadjak magán orvost vagy a terhes gondozóba járjak?
Szia!
Szeritem is ha megteheted hogy fogadsz orvost akkor tedd meg.Nem mindegy ahogy hozzád állnak ahogyan törődnek veled.Ott lesz pl. a szülés.ÉN nem egy ismerőstől,rokontól hallottam hogy milyen bunkók voltak vele.Hagyták szenvedni kiabáltak stb.Tapasztalatom csak annyi van ebben is inkább anyumnak hogy neki ugyanaz volt a dokija mikor engem szült mint most nekem és hogy őt nem engedte szenvedni segített végig a szülésnél és had mondjam el hogy velem is nagyon rendes.Egy rossz szava nem volt még hozzám.És én sem vagyok könnyű terhes.De erről mindenkinek más a véleménye.Ja és szerintem az sem mindegy hogy ha baj van nyugodt szívvel hivhatod és panaszolhatod hogy mi bajod van.Tudom amúgy is de nem ugyanaz a kettő szerintem.Ez csak az én véleményem.
Üdv.22 hetes km.
Az uccsó vlaszoló vagyok.
Hát én nem győri vagyok hanem nagykátai de én pestre járok orvoshoz.Úgyhogy sajna nem tudok onnan dokit ajánlani neked,de szivesen segitettem volna ha tudtam volna.Gondolom Pest így nem érdekel!?
Teljesen fölösleges pénzkidobás a magándoki.Nagyon sok rendes orvos van,aki pénz nélkül is ugyanúgy ellát.
Amit ezzel megspórolsz,azt pedig a babára tudod költeni.Hidd el nem kevés pénzről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!