Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogadjak magán orvost vagy a...

Fogadjak magán orvost vagy a terhes gondozóba járjak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 23:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Attól függ hol laksz.
2009. júl. 9. 23:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Győrben lakom
2009. júl. 9. 23:58
 3/17 anonim ***** válasza:
terhes gondozo, ugyanaz tortenik penz nelkul, nekem aranyos a korzeti nodokim, az uh-t mindig mas csinalja, a vervetelt is, az ugyeleten is mindig mas van, ebbol meg sosem volt gondom, mindenki alapos, nem szurhatnak el semmit sem, tul nagy a felelosseg, hulyeseg kidobni egy rakas penzt a semmiert
2009. júl. 10. 00:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Én külföldön szültem, de jártam haza terhesgondozásra...A tapasztalatom, hogy ha megengedheted magadnak, akkor bizony lerövidítheti a váróban való ülcsörgést, ha fogadott orvosod van, mind odahaza, mind külföldön soron kívül fogadták orvosaik azokat a kismamákat és beprotezsálták öket a különböző vizsgálatokra mások előtt.

Talán jobban is bíznak emiatt orvosukban ezek a kismamák, hisz érzik, hogy mindent megtesz értük, míg a mezei terhesgondozós kismama az éppen úgyeletes dokira van bízva, ha eljön a nagy nap...

Én a mezei kismamák közé tartoztam és minden jól alakult, igaz, orvost akkor láttam a szülés alatt, mikor már varrták össze a gátvágásom, mégse panaszkodhatok. Barátnőm orvost fogadott és mind a mai napig imába foglalja a nevét (én meg a szülésznőmet ölelgetem agyon a nyílt utcán :-))...Szerintem ez rajtad múlik csak.

2009. júl. 10. 00:25
 5/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 10. 00:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia

Nálunk sajnos nem lehetett válogatni terhes gondozásra ahhoz kellet járni akihez körzetileg tartozok nagyon hangulat ember 9 alkalommal voltam abból 1 volt amikor jó kedvébe találtam.Viszont az uh-t csinálhatta a magán dokim így az mindig nagyon alapos volt.

2009. júl. 10. 02:04
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem sincs meg fogadott orvosom,bar nemreg be kellett feküdnöm a korhazba ahol szülni akarok ugyhogy volt alkalmam megnezni mi zajlik ott.hat kellemesen csalodtam,mert a ket doki aki közt nem tudtam dönteni allandoan ott van,bar azert a 28 heti vizsgalaton mondom neki hogy szeretnek fogadott orvost,megiscsak jobb.bar eddig is kivartam a sorom mindenhol,nem zavart,de igy mindenkepp jobb lesz,mert bar igy is sokat foglalkoznak mindenkivel a remek orvosok(felenk jok)de igy jobban erzem magam majd ha ejön az idö.meg a maganrendelesek kicsit nyugodtabban zajlanak,nem rohannak,es nekem most mar vannak kerdeseim es kis panaszaim amit jo ha valaki meghalgat.
2009. júl. 10. 04:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Az előző várandósságom alatt fogadtam dokit. nagyon rendes, lelkiismeretes volt, de ugyanolyan futószalag volt nála is mint a terhesgondozóban. Szülés kellős közepén kérdezte meg a keresztnevem, hogy hogy is hívnak. (?) Ez persze rosszul esett.

Most nem fogadtam dokit és minimum ugyanazt a gondoskodást megkapom mint a magánorvosnál anno. De hogy mégse ismeretlenek közé essek be szülni, ezért fogadtam szülésznőt. De orvost még egyszer nem fogadnék!

2009. júl. 10. 07:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem van fogadott dokim, nem vagyunk anyagilag eleresztve, de elég nehéz terhességem van, veszélyeztetett kismama vagyok, első baba és mi úgy voltunk vele, jó ha egy doki végig kíséri a terhességem, folyamatosan hüvelygyulladásom van, a vesém sem jó, műtöttek is 19 hetesen egy szemölccsel a hüvelybemenetemnél, szóval nekünk ezért fontos a fogadott doki,

35 hetes kismama:)

2009. júl. 10. 08:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek is a válaszokat :) Ha azt vesszük igazatok van mert így is úgy is meg fog születni a baba ha van fogadott orvos ha nincs,az a lényeg,hogy egészséges legyen :),bár ha valami probléma lenne szerintem én is magán dokihoz járnék,de szerencsére nincs. Mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást kívánok(és utána babázást):)
2009. júl. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!