Miért nem tudja senki, hogy babát várok? Őt miért fogadják kevésbé? Ezek a húzások direkt vannak? Igéreteit miért nem tartja be?
Miért nem tudja senki, hogy babát várok, sőt hamarosan megszületik? Se párom barátjai, se anyósomék szomszédjai, pedig napi szinten beszélgetnek és Ők jóban vannak.
Előző kislányunknál egyből mindenkinek elmondták és érzem végig, hogy Őt kevésbé várják, mint az előzőt. Ezek miért lehetnek?
Bár amióta kislányunk megszületett, 4 éve többször azt érzem, hogy elhidegült tőlem.
Szerintetek ezek a húzások direkt vannak?????
Hosszú útra indultunk láttam, hogy valami spray-vel fúj az autóba. Mondtam, hogyha van szaga azonnal hagyja abba.
Ő állította, hogy nincsen szaga. Elindultunk és kiderült, hogy alíg bírom ki, mert olyan szaga volt.
Ablakot sokszor nem szabad, se otthon, sem az autóba kinyitni, mert Ő huzatot kap, én meg belehalok a melegbe.
Aztán most vettem Neki egy új nadrágot a szüléshez. Annyira örült neki, hogy egyből fel is vette, de mivel autószerelő, össze is foltozta. Sokszor kérem, hogy öltözzön normálisba és mégis melósba jön. A szülésre is melósba akar jönni?
Megigérte, hogy nem fog cigarettázni, sörözni és mosogatni fog, de ezekből egyik igéretét sem teljesítette, csak kb. 4 évig, aztán az utóbbi 4 évben egyre intenzívebben cigizik, sörözik és veszekszik.
Véleményetek???
mi lenne ha imádkoznál h megvltozzon? vagy h legyen nagyobb harmónia...
ember ugyanis ebben neked nem tud segíteni...:(
Nem azt kértem, hogy segíts hanem, hogy adj tanácsot véleményeddel, hogy ezek miért lehetnek szerintetetk!!!
Köszönöm.
Első vagyok.
Nem veszekszel vele sokat. Úgy hangzik, mint akinek teli van a töke. Beszélj vele, de ne szídd, hátha elmondja, mi a baj. De valami van. Az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!