Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom eldönteni hogy a...

Nem tudom eldönteni hogy a szüléshez fogadjak fel orvost vagy ne? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon megnyugtatott hogy fogadtam orvost és szülésznőt is! Másodszorra is velük szülök :) Nálam ez a bizalom dolog még a tinikoromra nyúlik vissza, akkor több nőgyógyásznál is jártam és nagyon lekezelőek voltak velem, volt hogy sírva jöttem el az SZTK-ból :( Aztán rátaláltam a mostani orvosomra, aki foglalkozott velem, aki tudja a keresztnevemet is, akiben nagyon megbízok. Nekem ez nagyon sokat jelent.
2010. febr. 23. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én nem fogadtam, terhesgondozásra mindig ugyanahhoz a dokihoz mentem sztk-ba, aki rendes volt. Szülésnél az ügyeletes orvos és szülésznő is segítőkész volt. Nekem segítettek . De ha van olyan dokid akiben teljesen megbízol és teheted akkor fogadd fel. Nekem nem volt ilyen, mert egyik orvost sem ismertem..:)
2010. febr. 23. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképp fogadott, megbízható orvost választottam.

2X szűltem és császár lett a vége, nagyon nyugodt voltam, mert tudtam kinek a kezébe adom magagam és a babám!

Nem bántam meg!

2010. febr. 23. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismersz jó dokit,akkor felfogadhatod,ha anyagilag is megteheted. Másképp bánnak az olyannal,akinek nincs dokija. Nekem nem volt,ügyeletesnél szültem,hát nem sok dolguk volt velem,kb 1,5 óra alatt megszültem,de könyörögtem,hogy legalább gázt adjanak,mert nagyon fáj és nem adtak!!! Azzal indokolták,hogy már szülünk,úgy csak elkábulnék! Hát,köszönöm szépen. Könnyen beszél az,aki nem élte még át ezt a fájdalmat. És a varrás is annyira fájt,hogy majdnem belehaltam,kb 1 órán keresztül varrt,kivül-belül, és nem igaz,hogy nem lett volna rendes fájdalomcsillapitó. Úgyhogy ezért jó,ha van dokid!
2010. febr. 23. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogadj orvost! Én egészen a 36. hétig nem kerestem orvost, nem is állt szándékomban. Eljártam a kötelező vizsgálatokra akihez éppen jutottam, semmi gond nem volt. Aztán a 36. héten kifogtam egy akkora bunkót hogy sírva jöttem ki a ctg-ről. Ott ugye megkérdezték ki az orvosom, mondtam hogy nincs és hát ennek megfelelően bántak velem. Annyira rosszul érintett hogy azonnal kórházat váltottam, másnap már volt orvosom és nagyon megnyugodtam, azóta háromszor voltam nála, nagyon kedves, aranyos és alaposan foglalkozik velem. Hálás vagyok hogy így a végén ismeretlenül elvállalt. Hidd el ég és föld a különbség! És nem kell horribilis összegekre gondolni. Az én orvosom pl. nem is mondott árat és első alkalommal akartam neki adni valamit de nem fogadta el, meg többen is mondták hogy nála nem a pénzről szól a dolog.
2010. febr. 23. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nincs orvosom. Attól tettem függővé, hogy ha bármi baj lesz a terheség alatt, csak akkor fogadok. Most a 40. hétben vagyok. Semmi rossz tapasztalatom nincs, annak ellenére, hogy engem több orvos is vizsgált, de mindegyik nagyon kedves és segítőkész volt, egyszer sem érzékeltették velem, hogy nincs fogadott (fizetett) orvosom. Ja, és hiába van, lehet, hogy akkor sem lesz/lehet bent a szüléskor. Akkor inkább már szülésznőt kell választani szerintem.

2010. febr. 23. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van dokim. Megnyugtat, hogy mindig ő vizsgál, tudom, hogy lehet keresni, ha baj van. Sajnos volt rá példa már... Persze sok mindentől függ, hogy fogadsz-e orvost. Sokan vannak, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak. Mások pedig elvből nem teszik. Azt gondolom ezt mindenki maga dönti el! Nem tudom hány hetes vagy, szegeden a 30. hét után már nem szívesen vállalnak kismamákat. Azt nem tudom miért, de többektől hallottam már. Szóval, gondold át,és beszéld meg a Pároddal!

24 h km

2010. febr. 23. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs fogadott orovsosm csak fogadott szülésznő..a tesóm nőgyógyászaton dolgozik és sokszor elöfordul hogy a szülésznő sokkal többet tesz meg mint az orvos..és egy átlagos szülészeten mindig van 2 ügyletes orvos akik ott vannak..persze ha nagyon sok pénzem lenne én is fogadnék:)
2010. febr. 23. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ellenpéldát is tudok mondani. Az orvosomban maximálisan megbíztam, mikor bementünk a kórházba éjjel, ő reggel 8kor jelent meg és közölte hogy neki el kell mennie a rendelésére. NE aggódjak, még nem szülök. Bele is törődtem, aztán megindult volna a szülés, az ügyeletes orvos beszélgetett a szülésznővel és adtak valamit amitől elmúltak a fájásaim ,majd 4óra elteltével visszajött az orvosom, a baba szívhangja már lelassult, én teljesen kimerültem. Császarral szültem végül. Hiába kértem akármilyen segítséget, nem kaptam mert hogy van nekem orvosom majd az jön és eldönti. A végén meg tartotta a markát persze. A második babám várom, biztosan nem fogok orvost fogadni. Mert nekem az volt a hátrányom hogy volt...
2010. febr. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!