Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem tudja senki, hogy...

Miért nem tudja senki, hogy babát várok? Őt miért fogadják kevésbé? Ezek a húzások direkt vannak? Igéreteit miért nem tartja be?

Figyelt kérdés

Miért nem tudja senki, hogy babát várok, sőt hamarosan megszületik? Se párom barátjai, se anyósomék szomszédjai, pedig napi szinten beszélgetnek és Ők jóban vannak.

Előző kislányunknál egyből mindenkinek elmondták és érzem végig, hogy Őt kevésbé várják, mint az előzőt. Ezek miért lehetnek?

Bár amióta kislányunk megszületett, 4 éve többször azt érzem, hogy elhidegült tőlem.

Szerintetek ezek a húzások direkt vannak?????

Hosszú útra indultunk láttam, hogy valami spray-vel fúj az autóba. Mondtam, hogyha van szaga azonnal hagyja abba.

Ő állította, hogy nincsen szaga. Elindultunk és kiderült, hogy alíg bírom ki, mert olyan szaga volt.

Ablakot sokszor nem szabad, se otthon, sem az autóba kinyitni, mert Ő huzatot kap, én meg belehalok a melegbe.

Aztán most vettem Neki egy új nadrágot a szüléshez. Annyira örült neki, hogy egyből fel is vette, de mivel autószerelő, össze is foltozta. Sokszor kérem, hogy öltözzön normálisba és mégis melósba jön. A szülésre is melósba akar jönni?

Megigérte, hogy nem fog cigarettázni, sörözni és mosogatni fog, de ezekből egyik igéretét sem teljesítette, csak kb. 4 évig, aztán az utóbbi 4 évben egyre intenzívebben cigizik, sörözik és veszekszik.

Véleményetek???

2011. jún. 15. 14:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sajnos nehezen tudja elmondani, hogy mi bántja. Rossz a kommunikáció is köztünk.

Szerintem ebben a világban már mindenkinek vannak anyagi problémái.

Nem betegség, hanem haláleset volt, de már 4 éve. Meghalt a sógornőm, azóta meg van bolondulva anyósom, spósom, de sajnos még a párom is, de 4 év alatt már fel kellett volna dolgozzák.

A kapcsolatom sajnos romlik a párom szüleivel is,nemcsak a párommal.

Nem vagyok "hisztisebb" szerintem. Ugyanúgy sokat tudok nyelni, mint amikor még nem voltam babás.

A párom minden nap megiszik 1-4 sört.

Nem veszekszek Vele, szerencsére rengeteget tudok nyelni, amin minden ismerősöm csodálkozik.

Ha valamit, akármit elkezdenék akármilyen szépen mondani, mindig azt mondja, hogy ne piszkáljam.

Én szerencsére biztos vagyok benne, hogy Tôle van a gyermek.

2011. jún. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!