Első terhességem, így nem nagyon tudom?
Figyelt kérdés
Most derült ki, h terhes vagyok.ha sztk-s orvoshoz járok(nálunk ugyanis csak egy van és nagyon elégedett vagyok vele),akkor csak a szüléshez választhatok magamnak pl.egy nyíregyházi szülésznőt és szülhetek abban a kórházban?Konkrétabban vizsgálatokra ekjárnék itthon,mert amúgy se bővelkedünk a pénzben és kb. 7-8 hónaposan megkérdezném az orvost vállalja-e a szülést.gy lehet?2012. júl. 3. 16:31
1/3 anonim válasza:
persze.sokan így csinálják.én választottam pl orvost,hónapokig csengettem neki a lóvét,megbeszéltük a szülést,mindent,és múlt héten szólt hogy 3 ét szabira megy.39 hetes vagyok.Most szóltam egy másik orvosnak,még jobban is járok így mert szimpatikusabb.szülésznőm nekem is van fogadott,és egyébként az a fontos sokan azt mondják...
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én is így teszem,én rendes terhes gondozásra járok, a doki iszonyat rendes, felkértem a 30. hé körül, de csak szülésre persze! Szülésznőm nekem is van!
39+4 hkm
3/3 anonim válasza:
Én "imádom" az SZTK-s orvosomat, nem is jártam még másnál, csak a genetikai UH-okon. Nagyon alapos, minden alkalommal megvizsgál és Uh-t is csinál. Sajnos a szülésre nem tudtam felkérni, mert nincs szerződése a kórházzal ahova szülni megyünk és sajnos a keret se engedné meg. Ő ajánlott egy nagyon szimpatikus és fiatal szülésznőt. Nála fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!