Mikor érezni először a magzatmozgást? Nem első terhességem
Szia!
Nekem az elsőnél 20 hetesen volt, a másodiknál 17 hetesen, de szerintem, ha nem a második lett volna is a 17. érzem, mert hatalmasat rúgott. :)
Hát ez nagyon sok mindentől függ.
A kismama testalkata(ha vékony vagy hamarabb lehet érezni,mert a háj jobban felfogja a rugásokat),hol van a méhlepény(ha a hátsó falon van,akkor is előbb érzed),meg persze a 2.,3.,stb gyereknél is előbb tudja a kismama,hogy az a valami,az már a baba volt! :)
Elso babat ereztem 17 hetesen, masodik babat nem egeszen 14 hetesen.
Elso ket napban ugy gondoltam, hogy osszekeverem valamivel, de rajottem, hogy nem.
Mondjuk nekem 5 honap volt csupan az elso szules es a masodik baba osszehozasa kozott, szoval eleg friss emlekeim voltak arrol, hogy milyen is a nagyon apro magzatmozgas es nagyon vekony voltam.
Bar a vekonysag szerintem akkor meg nem sokat jelent, mert nem a hasfalamnal ereztem a mozgast, hanem egeszen lent, melyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!