Ha mensis görcsöm van akkor az már nem baba ugye?
A hőm mensi előtt úgy szokott alakulni hogy egy két napig játszik,hol esik egy tizedet hol vissza és utána megjön!Na most ez nincs,nagyon szépen fent van a hőm,napról napra magasabb,duzzadt a cicim,és ma már iszonyatosan érzékeny a mellbimbóm,mintha az is meg lenne duzzadva,mintha nagyobb lenne!
Viszont most enyhén,de érezhetően görcsölök!Az egész hasam alja,nem csak itt vagy ott!
Kb holnapra nem várom!Mikor babásak lettetek görcsöltetek,vagy ennek abszolút nem kéne lennie?
Az első babámnál sokáig voltak mensis görcseim, a 14. hétig.
Nem volt soha pontos a ciklusom, így azt sem tudtam, mi az a nap, amitől nekem kimaradt.
Amikor már azért meg kellett volna jönnie, akkor is azt hittem, hogy meg is fog, mert állandóan görcsölgettem, bár voltak más tüneteim is, pl mellfeszülés. Szóval már pont 6 hetes voltam, mikor pozitív lett a tesztem. De közben állandóan Wc-re futkostam, mert úgy éreztem, most megjött.
Szia!
Ha enyhén görcsölget, akkor még van remény, ugyan is az nem menszi görcs, hanem a méhed húzódik, hogy felkészüljön a babára. Nekem is görcsölt, én is állandóan néztem, hogy megjött-e, de aztán még se, és ennek már húsz hete.
Szóval ne add fel!
Szurkolok!
Na ez a jó szó,olyan húzódó érzés,feszül és a derekamban is ugyan ezt érzem,nem azt a mindjárt leszakad érzést!A mellem pár napja abba hagyta a feszülést,de nehéz és a mellbimbóm...nagyon fáj már!
Köszönöm a válaszokat és boldog babavárást nektek!Remélem nem fog nekem sem megjönni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!