Judit20 kérdése:
3napja késik a derekam fáj sokat pisilek és menszi szerű görcsöm van hőm 37.2 tegnap meg 37. 03 volt lehetséges hogy baba?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 19:09
1/14 anonim válasza:
Lehet, hogy csak felfáztál. Tesztelj.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem fázhatam fel mert most csináltal labort a héten csak terhességi tesztet nem kértem bánatomra:(
2011. jan. 15. 19:23
3/14 A kérdező kommentje:
csináltak
2011. jan. 15. 19:24
4/14 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyan ilyen tünetekkel a nemvárt utáni 4.napon akkora pozitív tesztem lett,hogy csak na!Ma 10 hónapos a zsófim:)
Judit
5/14 anonim válasza:
500 ft-ért vegyél a patikában bizonyosságot!
Itt senki nem orákulum,hogy tudná.Én is írhatom,hogy tuti az vagy,ha holnap megjön annak nem örülnél.
A tünetek alapján az vagy,de a görcsök lehetnek a közelgő mensi jelei.
6/14 A kérdező kommentje:
Hétfőig várok ha nem jön meg akkor megyek a dokihoz!
2011. jan. 15. 20:43
7/14 anonim válasza:
Orvoshoz??Kb 2 hetes késésnél menj,mivel kitapintani semmit nemfog tudni,az uh-on is jóformán csak megvastagodott nyálkahártyát fog látni,7 hetesnél már biztos van szívhang is.Ne menj,csak felesleges idegesíted magad olyan korán.Hétfőn tesztet vegyél.
8/14 A kérdező kommentje:
Ma megyek venni tesztet! Remélem pozitiv lesz drukkoljatok:)
2011. jan. 16. 08:06
9/14 anonim válasza:
szia!
írj, ha teszteltél, megy a drukk!
10/14 A kérdező kommentje:
Sajnos negativ:( De a kisfiamnál se mutata ki a teszt csak a vérvétel de ameddig nem jön meg addig reménykedem
2011. jan. 16. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!