Hajnal 3 óta hol fáj a derekam, hol mensi szerű görcseim vannak, kb.15 perce volt egy nagyon erős görcsöm. Lehet hogy nemsoká jön a baba?
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 05:27
1/3 A kérdező kommentje:
38 hetesek vunk, tegnap az NST teljesen jó volt, a doki is megjegyezte hogy látja jól érzi magát a baba. Most akkor ez mi lehet??
2008. nov. 4. 05:28
2/3 anonim válasza:
Szia!!!Én ugyan így voltam egyhete nekem is hajnal 3 orakor keszdödőtt,és görcsöltem az nap mentem is CTG-Re és alig mutatott fájásokat éppen hogya külső méhszáj van nyitva a belső zárva van .Én is azt hidtem szülni fogok,de semi nov 02-re voltam kiírva és még mindig semi,de lehet hogy neked meg indul a szülés ez mindenkinél változo.ÜDV:40hetes kismama.Könnyü szülést kívánok!!!
3/3 anonim válasza:
Nálam is az előző napi CTG telesen sík volt, majd hajnali fél háromkor elkezdtem görcsölgetni, pikk-pakk tágultam, reggel 7 re megszültem a kisfiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!