Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorbetegséggel...

Terhességi cukorbetegséggel Ti mennyit híztatok a diéta mellett?

Figyelt kérdés
30 hetesen se szedtem fel többet 4-5 kg-nál. Nem lesz baja a babámnak? Mondjuk a hasam szerintem megfelelő méretű.
2012. júl. 3. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha nem hízol! A baba attól még lehet normál méretű és teljesen egészséges! Nem törvényszerű, hogy 20 kg-t fel kell hízni. Mondjuk van még pár heted, picit biztos menni fog még felfelé, de a dokim szerint is max. 10-12kg, ami még egészséges, szóval szerintem inkább örülj, hogy tartod az iramot (én IR-res vagyok, hasonló a diétánk szerintem):))
2012. júl. 3. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, nem lesz baja a babádnak. Én 10 kg-ot szedtem fel eddig, most járok a 38. héten. A 20. hétig már feljött 6-7kg, utána kiderült, hogy cukros vagyok és a diéta miatt nem híztam annyit, amit nem is bánok!:P

A diéta mellett is lehet kiegyensúlyozottan étkezni, sőt én pl. sokkal egészségesebben élek azóta.

2012. júl. 3. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem az előző terhességemmel is GDM-em volt, igy tudatosan készültem, már a tervezés alatt is a diétára.

Ettem ettől független rendesen,amit szabad volt,de nagyon odafigyeltem, hogy ne kelljen inzulin a végére.

6 kg.ot hítam, a babám sem lett hatalmas 2900 g,de egészségesek vagyunk minketten.

2012. júl. 3. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm volt cukros mindkét terhessége alatt, elsővel semmit nem hízott, másodikkal 4 kg-ot, a babái 3 kg felett voltak kicsivel, és egészségesek.
2012. júl. 3. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én diétáztam, 3 kilót híztam, és mind a két gyerekem majdnem 4 kilósan született.
2012. júl. 3. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 36.hétben járok 7 kgt híztam eddig,abból 4-et az első 2 hónapban,aztán teljesen leállt,valamennyit fogytam is,de most elkezdtem 2 hete vizesedni,remélem annak a súlyát mutatja a mérleg:)Van feleslegem így is,a babám normál méretű volt eddig.
2012. júl. 3. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Négy cukros terhességem volt.Az elsőnél 30 hetesen derült ki, akkor +20 kilóval zártam, viszont nagyon vékonykán kezdtem. Második babámnál 8 kilót híztam, harmadiknál 6 kilót és szülés után fél kilóval kevesebb voltam mint a terhesség előtt. Negyedik gyermekemnél két kilót szedtem fel összesen és négy kilóval voltam könnyebb szülés után. Mindegyik gyermekem egészséges lett. Nekem az utolsó terhességem felért egy fogyókúrával. Sudár voltam szülés után, mintha zsírleszíváson jártam volna. A negyedik gyermekem most kapta meg a 15 hónapos oltást.
2012. júl. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!