Kismamik! Titeket is elhagytak a barátok? Vagy csak én jártam így?
Veszélyeztetett terhesként,nem mehetek szinte sehová,és szépen lassan észrevettem,hogy mindenki eltűnt mellőlem. Még a közösségi oldalakon is,ha írok nekik,csak magukról mesélnek,még egy udvariassági "hogy vagy" sem hangzik el.Pedig nem csak a babáról tudok beszélni.. Nagyon bánt,mert magányos vagyok,nincs kivel beszélnem,és itthonról sem nagyon mehetek el. Barátnőm igazán sosem volt,mert a fiúkkal jobban kijöttem,mert a korombeli lányokkal sosem volt közös témánk(21 vagyok,de lélekben kb.30) és most olyan elveszettnek érzem magam :(
26+4 hkm
Drága Médea13!
Sajnos ilyen az élet. Remélem én is,hogy hozzám hasonló,vagy más kismamikkal,anyukákkal tudok majd beszélgetni,hiányzik a társaság. Igen,én is csak addig voltam jó barát,míg lehetett velem bulizni,inni,hajnalig a városban lenni,csak nagyon bánt,hogy azok fordultak így el,akiket éveken keresztül a legjobb barátaimnak hittem. De most valóban felerősítik az érzést a hormonok,meg,hogy a kórházba másokhoz megy be barátnő,csacsognak,hozzám meg csak esténként a párom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!