Ártok ezzel a babámnak?
15 hetes terhes vagyok, első baba lesz:))
Nagyon várjuk már, de addig csinálok ugy mindent, mint előtte. Pl: lejöttünk most Siófokra a nyaralónkba a párommal. Fürödtem en is a Balcsiba, napoztam 4 óra után picit, es együtt vagyunk majdnem minden nap, és belém élvez. Ugye ezekkel a dolgokkal nem ártunk neki?
Emellett persze vigyázok maga,ra, ugye nem iszom, nem cigizek, eszem változatosan, iszom sokat, nem emelek nehezet. Azokkal ugye nem ártok neki? Aggódom picit érte, meg nem nagyon nő a hasam, nem érzem meg mozogni, igy nem tudom, hogy jol van e. Köszönöm a válaszokat! :)
Terhesség, nem betegség :)
Persze, ha nem vagy veszélyeztetett terhes, mert akkor jobban oda kell figyelni.
A Balcsiban én nem fürödtem volna a helyedben. A napozással nincs baj, a szexszel sincs, csak akkor vigyázzatok majd, ha esetleg kinyílik a méhszájad. De ezt a dokid úgyis fogja mondani.
Első terhesség alkalmával nem nő olyan mértékben a has, mint a többedik terhességnél, az izmok jobban tartják.
Biztosan jól van, ez egy természetes aggodalom.
Nem ártasz vele, ha nem iszol, nem dohányzol és nem emelgetsz nehezet.
Nyugi, élvezd a terhességet!
35hkm
Köszönöm a válaszod!:)
Rendben van minden, dokinál 3 hete voltam az ultrahangon. (lekopogom sokszor)
Én sem fogok fürdeni benne már az idén, megbántam, remelem emiatt nem lesz semmi.
Csak most olyan jól érzem magam. Eddig folyamatosan undorodtam a szagoktol, minden ételtől, és, hogy most ez elmult, olyan felszabadultnak érzem magam!:)
Boldog babavárást neked is!:) és könnyű szülést!
Szia!
A férjem nőgyógyász, így az enyém is :)
Múlthéten szombaton jöttünk haza a balatonról. Biztosan állíthatom, ha problémamentes a terhességed akkor nyugodtan fürödhetsz a Balatonban. Egészségesebb mint a termál, vagy az élményfürdő. Semmi bajod nem lesz, és elvileg a 35ik hétig kb. nyugodtan fürödhetsz.
Nálunk van itthon medence is, Én ma is benne voltam 2 órát. Nem kell ezt túlparázni :)
Napozással sincs semmi baj, a 4 óra utáni időpont már egész jó, de gondolom amúgy sem feküdtél kint órák hosszat. Nem kell a terhességet túlmisztifikálni- ahogy a férjem mondaná :D
Sok boldogságot!
26hkm
Sziasztok! Érdekes nekem pont azt mondták hogy se fürdés de még nagyon otthon se a kádba inkább csak zuhany, és se napozás.. igy kész kínzás hogy lenn voltunk a Velencei Tónál és mindenki fürdött én meg ültem a vizes törölközővel az árnyékba... Nagyon sok kismama nem megy fürdeni, Védőnők szerint egyáltalán nem megfelelő...:S Megoszlanak a vélemények ..:S
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!