Nem, de többet ne igyál, a 2 dl szerintem elég!:))
2012. máj. 31. 12:03
2/20 anonim válasza:
Nem ártasz. Én is ittam a colát, semmi baj nem lett. Jó, persze 1 nap ne fél literrel, csak mértékkel. Egyébként 1-2 pohártól tuti nem lesz semmi, sőt van nőgyógyász, aki ajánlj egy kis kávé fogyasztást is terhesség alatt.
2012. máj. 31. 12:04
3/20 anonim válasza:
A koffein nem árt a terhesség alatt. A cola más miatt nem jó, de napi 1-2 pohártól semmi bajotok nem lesz.
2012. máj. 31. 12:07
4/20 anonim válasza:
Igen. A kóla színtiszta méreg. Ha rendszeresen iszod, állandó szinten tartod a szervezetedben a nagyon káros hatású kátrányt, ami ki sem ürül, a babához is eljut. Próbáld ki a fürdőszobában egy kis vízköves folton, milyen remek vízkőoldó a kóla! A fogaiddal és a csontjaiddal ugyanezt teszi, na és persze eljut a babához. Lehet, hogy nem is a kólát, csak a szénsavas italt kívánod. Próbáld meg kóla helyett az enyhén citromos szénsavas vizet, még az is jobb mint a rendszeresen elfogyasztott 1-2 pohár kóla.
2012. máj. 31. 12:09
5/20 anonim válasza:
Szerintem nem tesz jót neki. Amúgy én Colával a wc-t szoktam kimosni. Tök jól leszedi a vízkövet.
Ha mindenki azt inna terhessége alatt amit megkíván, hol tartana a világ. Nem egy kismamától hallottam, hogy úgy inna egy kis pálinkát. most ő azt igyon naponta többször?
2012. máj. 31. 12:14
6/20 anonim válasza:
Utolsó, ezt egy picit túlreagáltad. :) Az első trimeszterben kifejezetten ajánljuk a kólát hányinger-csillapításra. Nem tudni miért, de a legtöbb kismamának picit csillapítja a rosszulléteket. A testben pedig azért nem pontosan úgy működik a kóla, mint ahogy a fürdőszobában, kissé mások a körülmények. A méhlepény pedig közel sem ereszt át mindent.
2012. máj. 31. 12:16
7/20 anonim válasza:
A kétéves gyermekemnek is kólát javasolt az orvos, amikor hányás-hasmenése volt. De más egy-egy alkalommal meginni egy pohárral, és más naponta fogyasztani. És az a szomorú valóság, hogy a méhlepényen bizony minden átjut.
2012. máj. 31. 12:26
8/20 anonim válasza:
Hát pedig hasonlóan működik a cola a testben is, persze nem annyira drasztikus, mint a fürdőszobában. Napi két deci enyhe vízkőoldót iszol:)
2012. máj. 31. 12:36
9/20 anonim válasza:
Én rendszeresen iszom kólát, mert függő vagyok. Kiskorom óta iszom, próbáltam mellőzni, de szó szerint elvonási tüneteim lettek. Azt mondta a védőnő, hogy ha mindig ittam, akkor ne most szokjak le róla, mert a megvonásával lehet, hogy jobban ártok, mint azzal, hogy iszom. 1x még egy energiaitalt is megittam kb. félidősen, mert nagyon megkívántam. Eddig szerencsére semmi baj sem velem, sem a babámmal, remélem nem is lesz.
27 hkm
2012. máj. 31. 12:37
10/20 anonim válasza:
Óriási tévedés. A méhlepény igen sok dolgot szűr meg, hiszen nem közvetlenül kapcsolódik az anyai és magzati keringés, hanem diffundálva tud átjutni bármi is. Azaz nagy molekulájú anyagok nem igazán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!