Kismamák! Szerintetek? (Többi infó lent)
2 hónapja szedem a LadeeVit terhesvitamint, mert van benne omega3 zsírsav, 1 hét múlva fog elfogyni. A maradék pár hétre elég, ha mást szedek majd, ami valamivel olcsóbb és nincs benne omega3?
36hkm
Szerintem bőven elég. Nekem a dokim azt mondta, hogy nem is kell a márkás terhesvitamint megvenni, elég, ha szedsz folsavat és magnéziumot, és mellé egészségesen táplálkozol Eleve neked a magnézium már nem nagyon kell. Nem kell emiatt a drága terhesvitamint megvenni, semmi baj nem lesz belőle.
Szép szülést :)
Nekem a szülésznőm azt mondta, a 36. hét után nem szabad omega 3at szedni.
A terhesvitamint meg egyenesen megtiltotta, mert a 32 hetes uhon már 2430g volt a babám becsült súlya.
Esetleg veszel egy dobozzal valami olcsóbbat és naponta, vagy kétnaponta szedsz belőle 1et.
35hkm
Ez tévhit, hogy a vitamintól óriási baba születik!!!! :)
Viszont nekem is a dokim azt mondta, hogy a 36. héten tök fölösleges a vitamin. Nekem is akkor fogyott el, és mondta, hogy ne vegyek már újat, csak ha a szoptatás alatt is akarom szedni, de ha hetente 3x beszedek egyet-egyet, az is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!