esetleg ajánlhattok mást is..csak most már kellene nekem egy kedves, segítőkész doki, aki nem néz hülyének és nem dob ki 1 perc után a rendelőből!
köszi
2010. jún. 5. 09:09
1/8 anonim válasza:
Szia! Én Fekete Zoltánt ajánlom. Fiatal, lendületes, nagyon alapos! Kétszer helyettesítette az én dokimat a terhesgondozóban. (Nem tudtam miért olyan jó kedvűek a kismamák akik épp kijöttek tőle a vizsgálóból, tényleg öröm hozzá menni.) Mika Péter is nagyon kedves, ő is türelmes és alapos, ráadásul ő genetikus is. Hát nehéz választás, de bármelyikőjüket szívből ajánlom.
2010. jún. 5. 10:09
2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
Esetleg azt nem tudod, hogy mennyit kérnek egy magánrendelésen???
2010. jún. 5. 10:23
3/8 anonim válasza:
Azt nem tudom sajnos, de szerintem annyit mint a többi. De annyira jó orvosok, h sztem nem kell magán úton menni hozzájuk. De ez csak az én véleményem.
2010. jún. 5. 12:13
4/8 anonim válasza:
Én Dr. Mika Péternél szültem nemrég. Nagyon meg voltam vele elégedve. 6000 Ft a magánrendelése. Én 40 ezret adtam a szülésért, és így összesen 90 ezret hagytam nála a terhesgondozás alatt. Mindig segítőkész volt, és válaszolt a kérdéseimre.
2010. jún. 5. 19:52
5/8 anonim válasza:
Első válaszolónak üzenem, hogy lehet, hogy Fekete Zoltánhoz öröm járni terhesgondozásra, de szülésemnél nem foglalkozott velem.
2010. jún. 8. 08:03
6/8 anonim válasza:
Utolsónak: épp azért nem érdemes megfogadni egyet sem.
2010. jún. 8. 13:48
7/8 anonim válasza:
utolsónak: Nem volt fogadott orvosom, ő volt az ügyeletes, sajnos. :-(
2010. jún. 8. 21:12
8/8 anonim válasza:
Mindkét szülésemnél ő volt ott. Az elsőnél, mint ügyeletes, másodiknál már, mint fogadott.
6000Ft a terh.gonndozási díj, de azt hiszem most már 7e. A szülésért nem kért semmit, bár nem is kérdeztem. A 6hetes kontrollra vittem neki egy kis apróságot, amibe beletettünk 20e Ft-ot.
Kedves, fiatal, még nem szállt el, mint sok másik nőgyógyász. Bármikor hívhattam. Ha vmilyen kérdésemre nem tudott válaszolni, utánajárt több helyen is és visszahívott(!).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!