34 hetes kismamák, hogy vagytok? Várjátok már a babátok? Minden infó érdekel föleg aki elsö babás!
szia köszi a választ,Én is nagyon fáradékony és aluszékony vagyok,a babóka is inkább kinyomja magát mint rúg vagy bokszol:)(ami néha 1-1 könnycseppbe kerül:))
az érzelmek is nagyon kellenek pedig szegény párom mindent megtesz nekem hogy elégedett legyek.Te elsö babás vagy???Én lehet önző vagyok de magamnak akarom még a kis hercegem :D
Sziasztok! Én igaz hétfőn töltöm a 34.hetet, de úgy gondoltam annyira nem vagyok lemaradva!Már nagyon nagyon várom a babómat,teljes fészek rakási lázban égek, főleg miután a dokim és a védőnőm is azt mondta nem húzzuk ki a végéig. De ezt csak az én kis Larám tudná megmondani oda bent, aki néha úgy befeszít a bordáim közé, hogy szinte "ugrok" egyet az ágyban. :) Ő sem igazán boxol már,inkább húzogatja a térdét és a sarkait anyuci hasában, meg a kezecskéivel "kapar kifele"! :) Fáj, de imádom!! Már nem sok van hátra és minden percét kiakarom élvezni,mert szerintem nagyon fog hiányozni,hogy nincs ki irányítson bentről!! :))
További jó pocakos napokat Nektek és majd könnyű szülést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!