Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptember végén születő...

Szeptember végén születő babámnak milyen ruhácskákat vegyek?

Figyelt kérdés

annyira szerencsétlennek érzem magam,de fogalmam sincs miből mennyit,mekkora méretet vásároljak?szeretném most elintézni,amíg nincs olyan hatalmas pocakom,mert nagy pocakkal nyár végén már nem ezzel szeretnék foglalkozni.előre is köszönöm a segítséget!

28 hkm

2012. júl. 2. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
szia én szept 13 szültem 62esböl vettem vékony rugikat meg badykat mivel az minimum nekünk 3honapig jo volt vastagabb rugit 68as vettünk ebböl is hosszu badyt meg 68-74es volt télre a bundazsákunk vagyis az overáll 1vékony és egy vastag plédünk volt 5db pelus textilt értem ezalatt meg 2db kifogo vagyis kapucnis törülközö
2012. júl. 2. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Így azért nagyjából már képben vagyok,tényleg sokat segítettél!
2012. júl. 2. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Hát ha csak nem óriásbébid lesz akkor nem a 62-es mérettel kell mindjárt kezdeni, az 56-os simán jó, van olyan gyártó amelyiknél még nagy is volt az 52 cm-rel születő lányomra. Én is szeptember közepére várom a babám, de igazából én is gondban vagyok, mert nem lehet tudni, hogy milyen idő lesz. Lehet 30 fok is meg 10 is. Mindenesetre vegyél rövidujjú bodykat is meg hosszúujjút is és vékonyabb rugikat. Nem kell sok, mer hamar kinövik, de azért egy 62-esben elveszik a gyerek.
2012. júl. 2. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!